Salgın 2010 tr-TR

Salgın (2010)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2010
IMDB
6.5
(10) 4 38 0 5
35
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
10 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
24 Şubat 2018
Filmimiz, bir nedenden dolayı şebeke suyuna bir virüsün karıştığı küçük bir kasabımızda yaşananları konu alıyor. İnsanlar yavaş yavaş birer zombiye dönerken polis şefimiz ve hamile eşi de tüm bu olanlardan sıyrılıp hayatta kalmaya çalışıyor... Kasaba, zombi, polis şefi... Aslında konu hepimiz için klişe gibi gelse de film işleyişi ve anlık irkilme yaşatan başarılı sahneleri ile sonuna kadar pür dikkat izletmeyi başarıyor. Kaçırmayın diyor ve size yeni tavsiyeler getirmek için yuvadan uçuyorum. Yorum bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Salgın - The Crazies

filmine yorum yap!
Alperen
01 Mart 2024
Usta Yorumcu
Çoğu zombi temalı dizi ve filmi tüketmiş biri olarak ortalamanın altında bir film olduğunu söyleyebilirim. Fikir iyi ancak işlenişi çok klişe buldum. Ayrıca bu film adına en çok beğendiğim şey gerçekçi yaklaşımı oldu. İleride bu tarz bir salgın olursa asağı yukarı böyle olaylar yaşanırdı diye düşünüyorum.
Hacer Ö.
21 Kasım 2022
Sıkı Üye
Saat 04:16, şimdi bitirdim filmi.. Benimkisi bi çeşit yabancı film hastalığı diyebiliriz. Milyon tane film izlememden mütevellit biraz basit geldi ama senaryo fena değil, gerildim mi evet, bence izlenebilir.
Umur E.
01 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
İzlerken pek yorulmayayım, seyri basit olsun ve biraz da gerilim ve kan olsun diyorsanız bu filme şans verebilirsiniz.
Helinn
09 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Ben birkaç mantık hatası dışında bayağı başarılı buldum. Germeyi başardı. Tam da film aramaktan yorulmuştum ilaç gibi geldi. İzlemenizi tavsiye ederim.
UğurKibrit
02 Aralık 2020
Sıkı Üye
Film aramaktan sıkıldınız ve bu filmi izlemediyseniz direkt açın ve izlemeye başlayın.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Sıkılmadan izlenebilecek bir film. Salgın filmlerini seviyorsanız izlemelisiniz, ben beğendim.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Yıllar yıllar önce izlediğim salgın-zombi filmleriyle kıyaslarsak iyi ama günümüz için bir tık aşağıda diyebilirim. Fakat yine de izlenir.
Tolga E.
22 Temmuz 2020
Çaylak
Güzel bir konuyu çöp etmişler. Ciddi anlamda çok fazla mantık hatası da mevcut...
Rabia K.
18 Aralık 2018
Yüreğim ağzımda izledim, konu itibariyle basit kalsada gerilim filmi için izlenebilecek nitelikte gerçekten. Sonunda ufak bi güldüm talihsiz çiftimize.
Esra E.
15 Aralık 2018
Çaylak
Epey heyecanlı idi.
Daha fazla yorum0
the crazies filmithe crazies filmi konusuthe crazies filmi 2010salgın filmisalgın filmi konusu2010 salgın filmigerilim filmigerilim filmlerigerilim filmi önerilerisalgın filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.