Hapsolmuş 2016 tr-TR

Hapsolmuş (2016)

(Gerilim - Dram)
2016
IMDB
7.3
7
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Aralık 2020

Bu filmi aranızdan "Melisa" izlemem için göndermiş. Kendisine teşekkürler edip, konumuza geçiyorum... Düşünün; çok da kalabalık olmayan yüksek bir binada dairenizin kapısı birden üstünüze kapandı ve içeride kaldınız, kapıyı açamadığınız gibi birilerine de ulaşmıyorsunuz ve zaman giderek sizin aleyhinize işliyor... Sadece biraz hayal edin... İşte izleyeceğiniz bu film, bu düşününce bile insanı rahatsız eden olayı konu alıyor. Bu arada bu bir 'Hint' filmi. Fakat şimdi böyle dedim hemen şarkılı türkülü bir şeyler hayal etmeyin. Bu film onlardan değil. Film, izleyenini rahatsız edecek kadar geriyor ve düşündürüyor. Büyük bir kısmında 'Ben olsam ne yapardım?' diye düşünüp çıldıracak gibi bile oluyorsunuz. Çok da uzun olmayan 1 saat 40 dakikalık süresiyle bu filme bir şans verin derim... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Hapsolmuş - Trapped

filmine yorum yap!
Aslı B.
18 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Bu filmi izleyip izlememekte kararsız kalmıştım bugün izledim. Daha güzel hint filmleri var inanın sıkıcı ve sonu bir yere bağlanmıyor. Kaan'ın tavsiye etmesine şaşırdım boş bir film çünkü.
Mustafa
16 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Süresi kısa olmasına rağmen bitmek bilmedi. Sırf sonunu merak ettiğim için bitirdim.
Umur E.
14 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İlk defa bir hint filmini beğendim. Karakterin haline acıyor ve ben olsam ne yapardım diye düşünüyorsunuz. Finalde de yeterince heyecanlandım. Başarılı bir yapım, iyi iş çıkarmışlar.
ayten Y.
07 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Imdb'sinin bu kadar yüksek olmasına çok şaşırdım. Konusu iyi işlense belki fena olmazdı ama bu haliyle biraz boş kalmış.
Ferhat A.
01 Mart 2021
Çaylak
Kaan'a tavsiyem, bu filmi dram-gerilim kategorisinden kaldırıp "zamanın çoksa izle" modu oluşturup bu filmi de en üste eklemesi... Çünkü çok beğenmedim.
Hazal C.
02 Ocak 2021
Sıkı Üye
Herkesin izleyeceği tarzda bir film değil. Ama düşündürüyor. Tabi yine de siz bilirsiniz.
zemzem45
31 Aralık 2020
Çaylak
Başka bir seçeneğiniz varsa onu değerlendirin derim. Son çare izlenir.
ismail K.
27 Aralık 2020
Imdb'sini hak etmeyen bir film. İzleyemedim doğrusu, kapattım yarıda.
Süleyman T.
25 Aralık 2020
Çaylak
Bu yoklukta izlenir bir film ama öyle 7.3'lük de değil. Bu arada Melisa'ya da teşekkürler.
trapped konusutrapped filmi konusutrapped yorumtrapped filmi yorumtrapped hint filmihint filmlerihint filmi önerilerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.