Non-Stop 2014 tr-TR

Non-Stop (2014)

(Aksiyon - Gerilim)
2014
IMDB
7
(21) 4 98 0 5
97
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
21 Yorum
1s 50dk
IMDB
7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
12 Eylül 2019

Aranızdan "Uğur Akgün" izlemem için bu tavsiyeyi bana göndermiş, kendisine teşekkürler ediyorum. Şimdi, izleyeceğiniz bu film, çıktığı yıllarda birçok ülkede 'en çok izlenen film' olma unvanını taşıyor. Filmimiz, bir polis memurunun, bir güvenlik görevi için bindiği bir yolcu uçağında yaşadıklarını işliyor. Polisimiz, uçakta bir tehdit fark ediyor ve bir gerilim başlıyor ki sormayın... Uzun zamandır hiç bu kadar yüksek tempolu bir film izlememiştim. Film sizi hem geriyor, hem de sürekli "Suçlu kim?" diye sorduruyor. Film boyunca da gördüğünüz herkese "Acaba kötü adam bu mu?" şeklinde bakıyorsunuz ve bu insana inanılmaz bir haz veriyor. Şöyle biraz gizemli, biraz vurdulu kırdılı ve bolca gerilimli bir uçuş filmi arıyorsanız bu film tam sizlik. Bu arada bu film ile de tekrar anladım ki "Liam Neeson" müthiş bir oyuncu... İzledikten sonra iyi ya da kötü yorumunuzu da aşağıya bırakarak bu tavsiyeye göz atanlara fikir vermiş olursunuz, unutmayın. Hadi tadını çıkarın!

Non-Stop - Non-Stop

filmine yorum yap!
Efe B.
20 Ocak 2023
Film mükkemel! Gizem seviyorsanız izleyin derim. Sağlam film.
Mustafa
21 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Konu klişe fakat konunun işlenişi ve gizem çok iyi seviyedeydi. Filmin başından sonuna kadar acaba kim? sorusunu sorup farklı tahminler yürütüyorsunuz.
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Sonuna kadar merak ve gizemini koruyan güzel bir aksiyon filmiydi. Liam Neeson filmlerini atlamam, bu da izlediğime değdi gerçekten iyiydi.
Serkan B.
11 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Adrenalin düzeyi yüksek ve dar mekanlı sayılabilecek bir klasik... Aksiyonu doyurucu ve içerdiği gizem ile de seyir keyfini yükseltiyor.
Said F.
22 Eylül 2021
Sıkı Üye
Sıradan bir aksiyon filmi denilmemeli, dar alan ve polisiye unsurları ile ilk yarısı kesinlikle çok etkileyici.
Alperen
22 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Her ne kadar aksiyon filmlerini çok sevmesem de bu film beni içine çekmeyi başardı. Başından sonuna acaba kim dedim ama hiçbir tahminim tutmadı. Kesinlikle izleyin derim.
Meryem K.
10 Temmuz 2021
Çaylak
Film aşırı iyiydi. Vurdulu kırdılı bir şey arıyorsanız izleyin derim!
Oğuz Ö.
27 Haziran 2021
Abi çok iyiden de iyi, yüksek tempolu, gerim gerim geren sağlam film.
Mel
26 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Filmde şüphelenmediğim kişi kalmadı. Gizem yönü ağır basan, aksiyondan da geri kalmayan güzel bi film.
Cem G.
02 Mart 2021
Çaylak
İzleyenin merağını sonuna kadar koruyan bir film. Sadece sonunda bir ters köşe bekliyorsunuz. Ama klasik aksiyon filmi gibi bitiyor. Yine de bu heyecan için bile izlenir.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum11
gerilim filmi önerileriaksiyon filmi önerileriliam neeson filmleriuçuş filmlerigerilim filmleriuçakta geçen filmleruçak konulu filmleruçak filmleri gerilimnon-stop konusunon-stop oyuncularınon-stop yorumlar

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.