Drakula: Son Yolculuk 2023 tr-TR

Drakula: Son Yolculuk (2023)

(Gerilim - Korku)
2023
IMDB
6.4
11
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
1s 58dk
IMDB
6.4
BU FİLM
6.5b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Eylül 2023

Aranızdan Kaan Ali'nin "Tavsiyeni Gönder" köşemizden izlemem için gönderdiği bu film, aslında yıllardır aşina olduğumuz bir konuyu işliyor. Londra'ya doğru yola çıkacak olan büyük bir gemiye gelen bir kargo, tüm yolculuğun seyrini değiştiriyor. Ortaya çıkan bu korkunç varlık, her gece karanlığında ortaya çıkıp gemi mürettebatını büyük bir tehlikeye atıyor. İşte filmimiz de bu korku ve gerilim dolu olayları konu alıyor... Öncelikle film kesinlikle beklentimin çok üzerinde çıktı. Konu zaten ürkütücüyken, bir de bunu açık denizde bir gemide izlemek, gerçekten ortaya seyir keyfi yüksek sahneler çıkarıyor. Şu filmden sonra gördüğüm en ürkütücü şeylerden biri ile de bu filmde karşılaştım diyebilirim. Kesinlikle gece karanlığında, mümkünse tek başınıza izleyin derim... Hadi tadını çıkarın!

Drakula: Son Yolculuk - The Last Voyage Of The Demeter

filmine yorum yap!
Büşra G.
03 Ekim 2023
Pek bi korkunç değildi. 2. devam filmi gelir gibi bir sonu vardı, yarım bırakıldı. Sorulan soruların hiçbiri açıklanmadı bence biraz vakit kaybı.
SPOILER [GÖSTER]
Majeste M.
20 Eylül 2023
Çaylak
Devam filmi olacak gibi; sonu biraz değişik geldi böyle filmleri gece izlerim genelde ama o kadar da korkunç değil.
Mehmet C.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Yeni bir şey denenmiş gibi algıladım. Beğendim de aslında. İzleyen bilir Terror dizisi gibi gerdi.
Kaan A.
02 Eylül 2023
Sıkı Üye
Her ne kadar oyuncu seçimlerini yadırgamış olsam da ki bazı oyuncuları denizciden çok dünya turuna çıkmış beyaz avrupalı gibi duruyordu, güzel ilerleyen bir hikayesi var. Filmin başarılı bir şey olma potansiyelini seyrederken ara sıra geriliyorsunuz.
drakula filmidrakula filmi önerisithe last voyage of the demeter konusuthe last voyage of the demeter film yorumlarkorku filmi önerilerikorku filmlerivampir filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.