Şanslı Slevin 2006 tr-TR

Şanslı Slevin (2006)

(Aksiyon - Dram)
2006
IMDB
7.8
(9) 4 68 0 5
66
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
10 Temmuz 2018
Bu filmi yıllar yıllar önce bir türlü sevememiş ve yarıda bırakmıştım. Fakat birkaç gün önce aranızdan "Umut Özkan" bana bu filmi izlemem için gönderince hadi bakalım şunu bir bitireyim diyerek kolları sıvadım ve iyi ki de sıvamışım. Umut iyi ki de göndermişsin. Kendisine teşekkür ediyor ve filme geçiyorum. Filmimiz, sevgilisi tarafından aldatılan, işi gücü rast gitmeyen genç bir adamın, New York'a adım atar atmaz başına gelenleri ve sonrasında yaşananları konu alıyor... Başta da söylediğim gibi, filmin %75'i muhtemelen yıllar önce beni olduğu gibi sizi de sıkacaktır. Fakat eğer bunları aşar ve son çeyreğine ulaşırsanız, kafanızdaki her şey yerli yerine oturacaktır. Filmde, iyi oyunculuklar, kurşunlar, sürprizli detaylar ve ters köşeler tam anlamıyla havalarda uçuşuyor. Dediğim gibi biraz kopukluk hissedeceksiniz, odaklanamayacaksınız hatta "Bu ne ya?" diyeceksiniz fakat sonlarına yaklaştığınızda da sağlam bir şaşırıp, tüm o kopuklukların kendiliğinden bağlandığına şahit olacaksınız. E hadi tadını çıkarın!

Şanslı Slevin - Lucky Number Slevin

filmine yorum yap!
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Puanının 8 üstü olması gereken, hak ettiği ilgiyi bir türlü görememiş bir yapım.
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Gerçekten çok iyi filmlerden biri bu. Hiç düşünmeden izleyin, sıkılmama garantili.
UğurKibrit
04 Aralık 2020
Sıkı Üye
Her filmine aynı yorumu yapmaktan bıkmıyorum bu adamın... Morgan Freeman varsa o filmin kötü olma ihtimali yoktur arkadaşlar izleyin.
Miraç I.
20 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Hiç sıkılmadan izledim. Oyuncu kadrosu inanılmaz güzeldi, şimdiye kadar nasıl gözümden kaçmış anlamadım. İşte bunun için bu sitenin tavsiyelerine güveniyorum, vakit kaybı yok :)
Rose R.
26 Ağustos 2020
Keyifli bir bir film, 2020 yılının film yokluğunda ilaç gibi.
emre A.
29 Ağustos 2019
İçerde B. Wills - M. Freeman - B. Kinsley gibi isimler var...
Yusa
17 Temmuz 2018
Çaylak
Filmin ilk yarısı ile diğer yarısının alakası yok gerçekten. kaanında yazdığı gibi ilk yarısında kapatırsanız aklınızda çok kötü bi film olarak kalır ama yok devam ederseniz çok büyük zevk alabilirsiniz.
Fırat H.
16 Temmuz 2018
Çaylak
Abilerim ablalarım , adamın tavsiyesine guvenin .filin son 40 dakkasinda fight club soku yasayacaksiniz ,believe me .
Hanife U.
14 Temmuz 2018
Sıkı Üye
Film orta dereceydi benim için. Şu josh hartnett çok iyi bir oyuncu ama sanki hiç ünlü değilmiş gibi :)
şanslı slevin filmişanslı slevin filmi konusulucky number slevin filmilucky number slevin filmi konusubruce willis filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiaksiyon filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.