Savaş Tanrısı 2005 tr-TR

Savaş Tanrısı (2005)

(Dram - Suç)
2005
IMDB
7.6
(8) 4 88 0 5
86
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
9.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
26 Ocak 2018
Kamera yerlerdeki boş kurşun kovanlarını yalayarak yükselir, Nicolas Cage kadraja girer ve şunu söyler; ''Şu anda dünyada dolaşan 550 milyon ateşli silah var. Bu da her 12 kişiden birinin silahlı olduğunu gösterir. Şimdi sorulması gereken: Geri kalan 11 kişiyi nasıl silahlandırabiliriz?''... Eğer sadece bu söz bile sizi heyecanlandırmaya yettiyse hiç zaman kaybetmeden kendinizi bu filme bırakın. ''Yok beni kesmedi'' diyenleriniz için de biraz daha uğraşayım. Adamımız, yani Cage, yani afilli ismi ile Yuri Orlov, tam bir girişimcidir. Pazarlamacılık ve ikna yeteneğinin üzerine zekasını da ekler ve bir gün aklına silahların çok yaygın olduğu konusu dank eder. Silah işine girişir, korkmaz, tüm silah devleriyle görüşür tabi bunlar şahıs ve devletler... Zekasını kullanarak işi büyütür ve sonunda ülkelerden tank ve helikopter alacak seviyeye kadar gelir. Tabi olay daha da tehlikeli hale gelmeye başlar... Dünyadaki silah sirkülasyonunu ve savaşların neden bitmediğini anlatan nefis bir film izleyeceksiniz. Tadını çıkarın!

Savaş Tanrısı - Lord of War

filmine yorum yap!
Bülent K.
11 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Nicolas Cage her ne kadar çok meşhur olsa da bana hep pahalı birinci sınıf başaktör bulamayan yapımcıların zorunlu tercihi gibi gelmiştir. Kötü bir oyuncu mu değil ama oynadığı filmlerde derinlik pek aranmamalı. Bu filminde de bir gerçekliğe parmak basmış, güzel ve eğlenceli bir film ortaya çıkmış. Ben beğendim.
Umur E.
16 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Savaşın perde arkasındaki gerçekler o döneme göre iyi bir şekilde gösterilmiş. Genel olarak beğendim ama tempolu bir şey beklediğimden midir yoksa geç saatte izlediğimden mi bilmem, çok sıkıldım izlerken.
Ayhan B.
10 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Zaman kaybından başka bir şey değil. Bu sitede ne işi var bu filmin onu da anlamadım.
E.N.A.
16 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Yavaş ilerleyen, silah kaçakçılığını bir nebze belgesel tadında aktaran bir film olmuş. Duygusal betimlemelerin daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Film boyunca ana karakterin ne hissettiğini merak ettim ama geçen diyaloglar beni tam olarak tatmin etmedi.
Nur K.
03 Ağustos 2021
Çaylak
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine izlemiştim. Yer yer sıkıldım fakat verilen mesajlar ilgimi çekti.
Axinel
07 Mart 2021
Sıkı Üye
Az önce yanılmıyorsam onuncu defa izledim. Fark ettim ki yine beğendim. Öyle bir film.
Hakan K.
22 Kasım 2019
Çaylak
Harika bir film...
Kazım U.
15 Şubat 2018
Sıkı Üye
Çok çarpıcı bir filmdi teşekkürler. insan dünyada neden savaşın bitmeyeceğini bu film ile anlıyor.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.