Savaş Vadisi 2016 tr-TR

Savaş Vadisi (2016)

(Dram - Savaş)
2016
IMDB
8.2
(13) 4 122 0 5
119
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Ocak 2018
Size yönetmen koltuğunda Mel Gibson'ın oturduğu nefis bir film getirdim. Siz de benim gibi epeydir ''Şöyle nefis bi savaş filmi olsa da izlesek be!'' diye yakınıyorduysanız tebrikler, artık nur topu gibi nefis bir savaş filminiz var. Aslında filmin ilk yarısında pek atraksiyon göremeyeceksiniz çünkü filmimizin ilk yarısı, 2. yarısının temelini hazırlıyor. Savaş karşıtı bir askerimiz var ve kendisi savaşta. Evet. Garip, fakat kendisi yaşadığı bir olay sonrası silaha dokunmamaya yeminli. O yüzden de cephede sıhhıye olarak görev yapıyor. Bu arada filmimizde izleyeceğiniz bu kahraman asker, gerçekte de yaşamış ve dünyada "savaş karşıtı" olarak onur ödülü almış ilk ve tek asker. Vurdulu Kırdılı'cılar, ilk yarısında biraz dişinizi sıkarsanız 2. yarıda vurdulu kırdılı sahnelerin hasını göreceksiniz. Kaan demişti dersiniz... Hadi tadını çıkarın!

Savaş Vadisi - Hacksaw Ridge

filmine yorum yap!
Pınar T.
07 Eylül 2023
Çok iyi bi savaş filmi, gerilimi olsun konsepti olsun baya iyi sürükleyici bi film, izleyin derim ama o kadarda şart değil bence.
ÇETİN Ö.
05 Eylül 2023
Çaylak
Savaş filmlerin en iyisi bence bu film. Kesinlikle çok güzeldi. Sadece elinde silah varken savaşamazsın, silahsız da baya baya oluyormuş...
Ayhan B.
05 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Sağlam bi savaş filmi, konusuyla, diğer savaş filmlerinden sıyrılan bi yapım.
Ownercan
10 Ağustos 2020
Sıkı Üye
Filmin tanıtımında ve başında kesinlikle güzel değil diye düşünüyordum ama ilerledikçe senaryo kendini bana hayran bıraktı.
Şevval Y.
25 Temmuz 2020
Çaylak
İzledikten çoook sonraları bile her sahnesi aklıma gelip beni etkileyen bir film. Hikayesi normal savaş filmlerinden çok farklı. İzlenmesi gereken filmlerden.
Aşkın K.
23 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Platoon ve er Ryan'dan beri bu kadar etkileyici bir savaş filmi izlememiştim. Sadece savaş değil filmde aşk, din, inanç, kibir vb bir sürü şey işlenmiş. Garfield harika oynamış. Önce abartılı buldum ama sonunda gerçek hikayenin kahramanı konuşunca nasıl iyi oynamış anlaşılıyor. Çekimler harikaydı savaşın içinde hissettirdi. Çok beğendim notu 8
Shak
13 Temmuz 2020
Sıkı Üye
Pasifist ve koyu bir Hristiyan olan, silaha dokunmamaya yeminli fakat "diğerleri giderken ben burada kalamam" diyerek savaşa katılan cesur yürekli bir Amerikanı izleyeceksiniz. Bana göre bir savaş filmi için kan ve vahşet olmazsa olmazdır. Bu film size bunları ve daha fazlasını (çevre, ortam, ses, müzik) vadediyor. Film bittikten sonra bunların gerçekten yaşanmış olmasını aklınız almayacak.
Miraç I.
02 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Çok güzel bir filmdi. Mel Gibson'ın yönetmenliğini yaptığı veya oynadığı kötü bir film bulmak çok zordur. Adam her şekilde filmi konuşturmuş resmen ve sonunda verilen konuşmalar inanılmaz güzeldi. Ayrıca cesaret silahla ya da güçle değil, insanın içinden gelince oluyormuş filmde onu da gördük mükemmeldi :)
Arşivci
28 Mart 2020
Sıkı Üye
Saving Private Ryan tadında ve klasmanında. Bu daha iyi bile diyebilirim. Savaş filmlerinde kanlı bir cepheyi ve sözde işe yaramaz bir askerin nasıl hayatlar kurtardığını, kahramanlığını anlatıyor. İzleyin, izlettirin.
Freedom Krueger
18 Ocak 2020
Sıkı Üye
etkileyici bir film. hiç sıkmadan izlettiriyor kendini.
Daha fazla yorum3
hacksaw ridge konusuhacksaw ridge yorumhacksaw ridge oyuncularhacksaw ridge fragman

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.