Seventeen 2019 tr-TR

Seventeen (2019)

(Dram - Macera)
2019
IMDB
7.3
(7) 4 42 0 5
40
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
22 Kasım 2019

17 yaşında ve tam anlamıyla bir suç makinesi olan bir gencimiz var. Mahkeme de, karşısına sürekli farklı suçlarla çıkan bu zeki genci bir ıslah evine göndermeye karar veriyor. Gencimiz ise orada bir eğitim köpeği ile bir bağ kuruyor fakat kurulan bu bağ bir süre sonra bozuluyor. İşte film de bu bağı yeniden kurmak için yola çıkan gencimizi ve peşinde sürüklediği abisinin yaşadıklarını konu alıyor... Netflix beni her defasında şaşırtmaya devam ediyor, son bombası ise bu film oldu. Film beni hem biraz hüzünlendirdi, hem de ara ara epey güldürdü. Şöyle bir hafta sonu, akıllıca diyalogların olduğu, biraz hüzünlü biraz gülümseten bir İspanyol filmi izlemek istiyorsanız bu film tam sizlik olabilir. İzledikten sonra yorumunuzu mutlaka aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın!

Seventeen - Diecisiete

filmine yorum yap!
Nazlı Ç.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Çok tatlı bir filmdi. Bazı ince detaylar inanılmaz hoşuma gitti. Sakin hoş ve akıcı ilerliyor. Nasıl başladı ve bitti anlamadım bile sonunda. Hafta sonunuzu tatlandırabilirsiniz kesinlikle.
Yasemin B.
15 Nisan 2022
Çaylak
Kaan'ın Tavsiyesi ile izledim. Çook keyifli, çok tatlı bir film; izlenmeli.
Meryem K.
10 Temmuz 2021
Çaylak
Keyifle, sıkılmadan izlediğim bir film oldu. Tam hafta sonu tadında. Tavsiye ederim.
eraycoskun
31 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmin başka bir havası var. Orta düzey, zaman geçirmelik bir film. İzlemezseniz pek de bir şey kaybetmezsiniz.
White_Way
09 Mart 2021
Çaylak
İnsan ve hayvan dostluğunun çift taraflı iyileştirici gücüne atıf yapan, yine güzel bir yol hikâyesi. İspanyol yapımı film ve dizilerde insanın kalbine dokunan bir şey var. Bu filmin de inanılmaz iyileştirici bir etkisi olduğunu söyleyebilirim, izleyince ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Üstelik çok da eğlenceli bir film olduğunu söyleyebilirim. Ve film boyunca karavanın geçtiği köylerin muhteşem manzaraları da bonusunuz olsun. Puanım 8/10
_ecemio_
20 Ağustos 2020
Çaylak
Film bazı yerlerde gülümsetti, bazı yerlerde hüzünlendirdi. Konusu ve akıcılığı gerçekten güzel. Hızlı akan, duraksamayan filmleri seviyor olmama rağmen bu film bana o kadar güzel geldi ki... Ara sıra açıp izleyeceğim filmlerden biri oldu. IMDb puanı sanki bir tık daha yüksek verilebilirdi.
nurçağ C.
20 Mayıs 2020
Çok keyifli bir filmdi. Tavsiyen için teşekkürler.
seventeen 2019seventeen filmiseventeen konususeventeen 2019 izleseventeen oyuncularseventeen yorumlarseventeen fragmanyol filmlerinetflix filmlerinetflix film önerilerien yeni netflix filmlerien yeni film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.