Sicario 2: Soldado 2018 tr-TR

Sicario 2: Soldado (2018)

(Dram - Suç)
2018
IMDB
7.2
(4) 4 31 0 5
30
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
6.9b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Eylül 2018
Size uzun bir zaman önce burada da tavsiye ettiğim "Sicario" filminin devam halkası ile karşınızdayım. Burada daha önce bir seri film tavsiyesinde pek bulunmadım fakat bu devam filmi beni kazanmayı başardı. Filmimiz en basit hali ile, teröristlerin Meksika-ABD sınırından geçmesi üzerine başlatılan bir operasyonu ve devamında yaşananları konu alıyor... İlk filmde aldığım tadı bu filmde de aldım diyebilirim. Hatta bu sefer konu daha sağlam bir zemin üzerine oturtulmuş. O yüzden film sizi yavaşça içine çekiyor ve öylece ilerliyor. Şöyle vurdulu kırdılı bir film izlemek isterseniz bu tavsiye tam sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Sicario 2: Soldado - Sicario: Day of The Saldado

filmine yorum yap!
suat T.
07 Nisan 2024
Sıkı Üye
İlk filme göre hem aksiyon dozajı hem de seyir zevki ve sürükleyicilik olarak çok daha başarılı ancak bu ilk filmi kötü yapmıyor, aksine bu filmden alabileceğiniz hazzı katlıyor bence.
Umur E.
26 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İlk filmden daha heyecanlı ve sürükleyici olmuş. İlk film de böyle olsaymış mükemmel olurmuş.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
İlk film kadar iyi olmuş. Film bence 2 part olarak düşünülmüş ama çok iyi, bu tarz filmler artmalı.
Miraç I.
02 Haziran 2020
Usta Yorumcu
İlk filmden daha başarılı daha çok heyecanlı bir filmdi. Başrol inanılmaz yakışıyor filme ilkinde de filmi onun sahneleri güzelleştiyordu ikinci filminde daha da oturmuş role beğendim :)
sicario 2: soldado filmisicario 2: soldado filmi konususicario: day of the saldado filmisicario: day of the saldado filmi konusubenicio del toro filmleri2018 filmleri2018 film önerilerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesisuç filmleridram filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.