Sınav 2009 tr-TR

Sınav (2009)

(Gerilim - Gizem)
2009
IMDB
6.9
(44) 4 322 0 5
292
30
İZLEDİM
SONRA İZLE
44 Yorum
1s 41dk
IMDB
6.9
BU FİLM
34b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
08 Aralık 2017

Size nefis ve bir o kadar da farklı bi film getirdim. Filmimiz tek mekanlı filmlerden. ''Buried'' ve ''Locke'' gibi örneklerini de buralarda size tavsiye etmiştim. Fakat bu onlardan biraz farklı. Tek mekanda sürüp giden bir film olmasına rağmen vurdulu kırdılı kısımları da var ve bunlar tek mekanda akan bir filme göre biraz fazla şeyler benim için. Yani zaten film bu şekilde akıp gitseydi de senaryosu ile zaten beğenirdim fakat dönen birkaç vurdulu kırdılı sahne de bunun tuzu biberi olmuş oldu. Baştan sona düşüneceğiniz bir film. Gerilimse gerilim, bilmece ise bilmece. Filmin sonuna kadar bir sürü tahmin yürüttüm fakat hiçbiri tutmadı. Bu yüzden filmin sonunda aldığım haz daha çok oldu. Ha siz tahmin eder misiniz, edebilirsiniz tabi.. Edebilen olursa aşağıya yazsın. Tadını çıkarın. İyi düşünün.

Sınav - Exam

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Mel
2 yıl önce
Usta Yorumcu
İzlemesem de bir şey kaybetmezmişim. Bu tarz tek mekan filmlerinde, insanların zorda kalınca kendi karakterlerini nasıl ortaya çıkarabileceğine şahit oluyoruz.
Elis
15 Kasım 2023
Çaylak
Ne beğendim ne beğenmedim arada bir film. Vakit öldürmek için izlenebilir.
Albert K.
14 Ekim 2023
Sıkı Üye
Tek mekan filmlerini seviyorum, mekan değişmediği için konunun ilginç olması dışında seyirciyi filmin içine çekecek bir şey kalmıyor. Bu sebeple de içerik kaliteli oluyor.
beren K.
10 Temmuz 2023
Çaylak
"Wow! Çok şaşırdım!" demesem de şaşırtıcı sayılabilecek bir filmdi. Tekrar dönüp izlemem fakat bulmaca gibi çözmeye çalıştığım için keyifliydi.
Buket D.
12 Haziran 2023
İzlerken sıkılmadım ama çok da etkilemedi. İdare eder.
Bülent K.
31 Mayıs 2023
Usta Yorumcu
Senaryosu biraz zorlama olmuş, bence haddinden fazla mantık hatası da mevcut. Yani özetle o kadar keyif aldığım söylenemez. Biraz daha doğallık ve sağlam detaylar olsaydı keşke...
Ahmet Ç.
09 Nisan 2023
Sıkı Üye
Çok yüksek beklenti ile izlemezseniz gerçekten memnun edecek bir film bu..
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Aslında izleyeli çok uzun zaman oldu ama yine de yorum yapmak istedim, hala aklımda kalan sahneler var ve filmin sonu hala aklımda çünkü çok etkileyiciydi, izlemeseniz de olur ama çerezlik gayet güzel.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Tek mekanda geçen, karakterlerin gerçekten bir sınav verdiği iyi bir film.
Yasel
22 Ekim 2022
Çaylak
İzlerken herkesten sırayla şüphelendim, kestiremediğim kısımlar vardı ama tahmin edilebilirdi sonu. Yine de kurgusu insanı kendine çekiyor birkaç kişinin yorumunun tersine bence sonlara doğru daha güzeldi, gelişme ve sonuç iyiydi ama daha iyi bir son olabilirdi fazla sıradan kaçtı.
Umur E.
25 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin atmosferi başta sizi içine çekiyor ama sonlara doğru film bir hayal kırıklığı. Soruna ulaşmanın yolunu başta görüyorsunuz ve finalde şaşırmıyorsunuz ve sorunun cevabı da anlamsız ve tatmin etmekten uzak. Filmde beğendiğim tek şey sınav üyelerinin birbirleriyle rekabetleri ve fikir ayrılıkları.
Daha fazla yorum33
exam filmiexam filmi konusuexam filmi yorumbeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerilerisınav filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.