Greyhound 2020 tr-TR

Greyhound (2020)

(Aksiyon - Savaş)
2020
IMDB
6.7
(15) 5 63 0 5
IMDB
6.7
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Temmuz 2020

Aranızdan "Aşkın Küçükşehir" izlemem için tavsiye olarak göndermiş bu filmi. Bu platformda yayınlanan diğer tavsiyelerini görebilmeniz için profilini yukarıya sabitliyor ve kendisine teşekkürler ediyorum. Filmimiz, Kuzey Atlantik'i geçmeye çalışan ticaret gemilerine göz kulak olmaya çalışan bir savaş gemisi filosunun kaptanını konu alıyor. Adamımız "Greyhound" savaş gemisinin kaptanı ve çıktığı bu koruma görevinde Alman denizaltıları ile karşılaşınca zor kararlar almak zorunda kalıyor. E konu bir savaş gemisinde geçince de ortaya oldukça heyecanlı ve dur durak bilmeyen bir film çıkıyor... Öncelikle çok da uzun olmayan bu film, benim beklentimin üzerinde çıkmayı başardı. Görsel efektler gayet dozunda, anlık gelişen patlama sahneleri de oldukça etkileyiciydi. "Tom Hanks" her rolün adamı, fakat Captain Phillips filminde de izlediğimiz gibi, bu adama kaptan rolü çok yakışıyor. Bu filmi de tek başına omuzlamış diyebilirim. Eğer biraz gemi-denizaltı ilginiz varsa, biraz da savaşlı bir şeyler izlemek istiyorsanız, 90 dakikalık süresi ile hiç de uzun olmayan bu filme bir şans verin derim. Yorumlarınızı aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Greyhound - Greyhound

filmine yorum yap!
Popüler Yorum
Şule S.
3 yıl önce
Çaylak
İzleyen varsa yorumuma dislike bırakabilir ama ben bu adamın kötü filmine hiç rastlamadım :)
Mustafa
29 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Filmin özeti: 1,5 saatlik Tom Hanks show. Baştan aşağı geirilim ve aksiyonu hiç düşmeyen bir filmdi.
Ozan K.
07 Mart 2021
Sıkı Üye
Filmi açtıktan sonra dünyadan kopuyorsunuz bir anda deniz savaşının içindesiniz. Seyirciyi ekran da tutmayı çok iyi başarıyor.
eraycoskun
05 Mart 2021
Usta Yorumcu
Konusu çok güçlü değil ama filmin atmosferi, sürükleyiciliği ve Tom Hanks'in oyunculuğu tartışılmayacak kadar iyi, kısaca izleyin derim ben.
Ahmet Y.
09 Şubat 2021
Sıkı Üye
Çok muazzam bir filmdi, beklentimin üstünde çıktı Tom Hanks yine müthiş. Tavsiye ederim.
akif G.
30 Ocak 2021
Gerçekten çok iyi bir film. Temposu hiç düşmüyor. Efektler iyiydi. Tom Hanks role tam oturmuş.
ilknur K.
12 Ocak 2021
Çaylak
Savaş filmlerini genelde alt yazılı izlemem görüntüler hızlı değiştiği için fakat deniz savaşı olduğundan ve oradaki gerilimi daha iyi alabilmek adına alt yazılı izlemenizi öneririm. Tom Hanks'in oyunculuğunu konuşmuyorum bile, kurgu ve görsel efektler müthiş. Gerilim baştan sonuna kadar izleyeni bırakmıyor.
Zeynep A.
26 Aralık 2020
Başarılı bir filmdi kesinlikle. Diğer seçtiklerim gibi yine güzel bir öneriydi.
Miraç I.
14 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Müziği inanılmaz gerdi beni... Çok başarılı olmuş süreyi kısa tutmaları da iyi bence.. Sadece izlerken adamlar tarihini ne güzel film yapıyorlar bizim tarihimizde bunun gibi kaç film çıkar diye düşündüm, kaptan rolünde Şener Şen gözümde canlandı :)) Sonuç olarak güzel bir savaş filmiydi.
Savaş ş.
22 Kasım 2020
Filmin başından sonuna kadar full aksiyon, 10 üzerinden 7 bence izlemeye değer.
Ownercan
05 Ağustos 2020
Sıkı Üye
"Tom Hanks" yerine başkası oynasaydı belki anlamsız bulurduk. Adamın mimikleri, rol yeteneği, hareketleri filme anlam katıyor.
Daha fazla yorum4
greyhound konusugreyhound filmi konusugreyhound yorumgreyhound yorumlargreyhound izledenizaltı filmidenizaltı filmlerisavaş filmleri 2020savaş filmi önerisi 2020en yeni filmleren yeni film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.