Sisteki Kız 2017 tr-TR

Sisteki Kız (2017)

(Dram - Suç)
2017
IMDB
6.9
17
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
16 Ağustos 2018
Filmimiz, şehirden uzaktaki bir vadide bulunan kasabada kaybolan 16 yaşındaki genç bir kızın davasını işliyor. Bu olayı aydınlatması için kasabaya gelen yaşlı dedektifimiz tüm hünerlerini sergiliyor fakat olay bir o kadar da dallanıp budaklanıyor... Öncelikle uzun bir film sizi bekliyor. Zaman ya da uyku gibi dertleriniz varsa bu filmi sonra izlemek için tarayıcınıza kaydedin derim. Dediğim gibi film uzun fakat içindeki "gizem" ile sizi sonuna kadar götürmeyi başarıyor. Böyle filmlerde izleyiciyi merak ettirip sürüklemek oldukça zordur fakat bu film bunu başarıyor. Yer yer sürprizleri ile de izleyenini şaşırtıyor. Şöyle şaşırtmalı, gizem dolu, "Katil kim?" konulu uzun polisiye filmlerine bayılıyorsanız bu film sizlik olabilir. E hadi tadını çıkarın!

Sisteki Kız - The Girl In The Fog

filmine yorum yap!
Aslı B.
04 Mart 2024
Usta Yorumcu
Katil kim konulu filmleri severim ama o kadar film izledim, hayatımda ilk defa bu filmde uyudum :) Yanımda beraber izlediğim biri var ve uyursa, kızarım, laf sokarım :) Bundan sonra yapmayayım bari :)) Durgun sıkıcı bir filmdi. Biraz kestirmek istiyorsanız izleyin :))
Mustafa
10 Nisan 2021
Usta Yorumcu
Bu kategoride çok daha iyi filmler var, ortalama ama kesinlikle kötü de değil.
Gökçen Y.
09 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Zorlama bir senaryo olmuş, sonunu da toparlayamamışlar. Hiç beğenmedim diyemem ama başka bir şey bulamazsanız izlenir yine de :)
Hatem Ben Arfa
29 Mayıs 2020
Çaylak
Sürpriz son yapmak için saçmalamışlar. Yoksa izlenebilecek filmdi.
the girl ın the fog filmithe girl ın the fog filmi konususisteki kız2017 filmleri2017 film önerilerigizem filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.