Sivas 2014 tr-TR

Sivas (2014)

(Dram)
2014
IMDB
7.4
(6) 4 23 0 5
19
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
6 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
03 Ağustos 2018
Bu sefer size çok "bizden" bir filmi tavsiye etmeye geldim. Nasıl olmuş da bu ödüllü filmi 4 yıldır gözden kaçırmışım kendime hayret ettim. Sonra da başkaları da kaçırmasın diye tuttum buraya getirdim. Öncelikle çok "sade" ve "durağan" bir film sizi bekliyor. Eğer bunlar sizlik değil ise hiç "Türk yapmış abi izleyelim" demeyin çünkü bu sadece filmi kötü hatırlamanıza neden olur. Fakat uzun ve ağır ilerleyen filmleri de gayet sevebiliyorsanız o zaman okumaya devam edin derim. Filmimiz, taşrada yaşayan küçük bir çocuğun kuvvetli bir bağ kurduğu Kangal cinsi köpeği "Sivas" ile yaşadıklarını konu alıyor. Ufaklığımız okuldan eve, evden okula giderken günün birinde Sivas ile tanışıyor ve onunla şahane bir bağ kuruyor... Film size bir şey vaat etmiyor. Sadece Anadolu'nun bağrındaki bir köye konuk oluyorsunuz. Fakat başroldeki ufaklığımızın öyle replikleri var ki, hepsi de beni gülümsetti. Oyunculuğunu tek kelimeyle muh-te-şem buldum. Filmdeki diyaloglar o kadar doğal, o kadar gerçek ki, bir an kendimi gerçekten 14-15 yaşlarında ayrıldığım köyümde sandım. Ha bir de filmde köpeklerin baya kanlı bıçaklı kavga ettiği birçok sahne var. Araştırdım fakat pek bilgi edinemedim. Umarım bir zarar görmemişlerdir. Şöyle bir hafta sonunuzda 1 buçuk saatinizi bu filmle doldurun derim. E hadi tadını çıkarın!

Sivas - Sivas

filmine yorum yap!
sıla ö.
16 Ocak 2021
Sıkı Üye
Honey Land tarzında bir film olduğunu düşündüğüm için açtım ama çok sıkıldım izlerken. Evet bazı sahneler komik eğlenceli ama biraz fazla uzatmışlar ve ailecek izledik, nerdeyse her dakikasında küfür vardı rahatsız oldum ben açıkçası.
zeynep A.
08 Aralık 2019
film çok doğal ve samimi. izlediğime değdi gerçekten. Arslan'ın verdiği tepkiler ve konuşması o kadar tatlı ki gülümsememek elde değil gerçekten. Kesinlike tavsiye ederim :))
Aytek S.
28 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
güzel başladı. fakat sivas'ı dövüştürmeye başladığı an bıraktım izlemeyi. tadı kaçtı.
SPOILER [GÖSTER]
Metin E.
05 Eylül 2018
Yönetmenin katıldığı bir festivalde köpek kavgası sahneleriyle ilgili benzer bir soru kendisine sorulmuştu. Yönetmen filmin hayvanlara uygulanan şiddete dikkat çekmeye çalıştığını o yüzden tüm o sahnelerin kamera hileleri ve eğitilmiş hayvanlar ile hiç bir canlıya zarar vermeden çekildiğini anlatmıştı.
Mert A.
06 Ağustos 2018
Sıkı Üye
Çıktığı yıllarda izleme fırsatım olmuştu. Herhangi etkileyici bir unsur barındırmıyor ama o kadar sade ve o kadar doğal ki hala aklımdadır pek çok sahnesi. İzlenmeli.
Ezgi B.
06 Ağustos 2018
Çaylak
kaan bu filmi 1-2 saat önce senin tavsiyenle izlemeye başladım. yazdıklarını okudukça tam benlik dedim ve öyle de oldu. buram buram anadolu kokan bu filmi senin gibi bende nasıl kaçırmışım hayretler içerisindeyim. afişteki küçük çocuğun aşık olduğu kız ile olan sahneleri beni benden aldı :')
2014 filmlerisivas filmisivas 2014yerli filmleranadolu filmlerisivas kangal filmiyerli film önerilerifilm tavsiyeleri2014 film önerilerisivas filmi konusu

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.