Solgun Mavi Gözler 2022 tr-TR

Solgun Mavi Gözler (2022)

(Suç - Gizem)
2022
IMDB
6.7
(14) 4 38 0 5
31
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
2s 8dk
IMDB
6.7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
11 Ocak 2023

Aranızdan Elis ve İrem Uğurlu'nun da tavsiye olarak gönderdiği bu Netflix filmi, 1830'lu yıllarda yaşanan bir dizi cinayet sonrası olayı çözmesi için tutulan bir dedektifin yaşadıklarını konu alıyor. Dedektifimiz olayları çözmeye çalışırken kendisine yaklaşan meraklı bir askeri öğrenciden gelen yardım teklifini de kabul ediyor ve 2 kişi düşüyorlar cinayetlerin peşine... Öncelikle tam da kendi yıllarının atmosferini yansıtan sakin, dingin ve sessiz bir film izleyeceksiniz. Beklentiniz farklıysa hemen diğer tavsiyelere geçin derim çünkü 2 saatlik bu film, sabredince ödülünü almayı seven, daha sabırlı veya zamanı bol kişiler için... Hala buradaysanız size bir de müjde; Filmde ünlü yazar Edgar Allan Poe'nun da gençliğini izliyoruz... Ben filmi gayet keyifli buldum. Sadece süresi 1 tık uzun ve türü biraz sakin olduğu için mümkünse uyumaya yakın ve gözünüz telefon bildirimlerindeyken izlemeyin derim. Bunun yanında filmi Christian Bale'in nefis oyunculuğunu göreyim diye izlemiştim fakat Harry Melling'ın oyunculuğu beni şaşırtmayı başardı... Bu türü sevenlerdenseniz, beklentinizi orta karar tutup bu filmi izleyin derim... Hadi tadını çıkarın!

Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye

filmine yorum yap!
Zeynep
07 Eylül 2023
Sıkı Üye
Film bana ağır geldi, devam etmekte zorlandım. Ayrıca kullanılan filtre ve sahneler de genel olarak karanlıktı beklentimin çok altında kaldı.
Kaan A.
14 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Daha kısa sürede daha fazla izlemek için 2x'te izlememe rağmen yine de oldukça ağır ilerledi. Dönemi yansıtması ve Christian Bale ve E. Allan Poe'yu canlandıran Harry Melling'in oyunculuğu akıyor. Sabrederseniz eğer güzel bir finalle de kapatıyor.
Ayfer Y.
10 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Filmin atmosferi kasvetli olsa da bu kasveti seviyorum galiba. Özellikle bu adamın oyunculuğunu çok sevmeye başladım, filmi yine gerçek bir yaşama çevirmeyi başarmış. Bu tarz filmleri izleye izleye alıştığımdan galiba aşırı şaşırmadım ama şaşırtıcı bir sondu. Konusu gereği de çok anlamlı ve iyiydi. İzleyeni pişman edecek bir film değildi.
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Sonunu öyle beklemiyordum. Biraz soğuk ve kasvetliydi. Yavaş ilerliyordu 5/10 veriyorum.
411
15 Nisan 2023
Sıkı Üye
Açıkçası beklentimin altında kaldığını söyleyebilirim. Hikaye biraz SOLUK ilerliyor, bana o gizemi heyecanı yansıtamadı. Bale başrolde olduğu için izledim ama bu kategoride pek tavsiye edeceğim bir film olmaz.
Mustafa
20 Mart 2023
Usta Yorumcu
Aslında 2 saatlik çok yavaş akan bu filmi beğenip beğenmemek arasında kararsız kalırken ters köşe kararımı olumlu yönde değiştirdi. Aksi takdirde Christian Bale bile bu filmi kurtaramazdı bence. Çok sabırlı bir izleyici değilseniz pek bulaşmayın.
seydi A.
18 Şubat 2023
Zindan Adası filmi gibi sonu başı ayrı olmayan, sonunda 'hadi beee!' dedirten bir film.
SPOILER [GÖSTER]
Tuğba K.
09 Şubat 2023
Gizem dolu İspanyol filmleriyle mukayese bile edilemeyecek bir filmdi, boş vaktin mi var? E hiçbir şey de yok mu? O zaman seyret.
Özgür A.
31 Ocak 2023
Çaylak
Olağan Şüpheliler, Contratiempo, El Cuerpo ve Bıçaklar Çekildi filmlerini izleyip de bunu izlememek olmaz... Yine ters köşe oldum :)
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Imdb puanı bana kalırsa düşük verilmiş. Yer yer tempo düşse de bir bütün olarak iyi bir film.
Daha fazla yorum4
the pale blue eye konusuthe pale blue eye filmi konusuthe pale blue eye filmi yorumsolgun mavi gözler filmien yeni netflix filmlerinetflix film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.