Tehdit Altında 2017 tr-TR

Tehdit Altında (2017)

(Dram - Gizem)
2017
IMDB
5.9
12
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
03 Ocak 2018

Beni bileniniz bilir. Bayılırım karlı kışlı filmlere. Böyle lapa lapa kar yağacak, buzların içinden yılan gibi bir dere kıvrılıp akacak.. Heh işte size tam da bu kıvamda bir film getirdim. Filmimizin her anını screenshot yapıp bir tablo olarak evinize asabilirsiniz çünkü her şeyden önce müthiş bir doğa izleyeceksiniz. Bir baba ve oğlumuz var. Bu ikilimiz ava çıkıyor ve bir şekilde başları derde girip ormanda mahsur kalıyorlar. İşte filmimiz bu hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Fakat öyle kuru kuru da değil. Ara ara verdiği flashbackler ile sizi geçmişe götürüp götürüp getiriyor. Durgun, kendi halinde bir öyküyü izleyeceksiniz. Hatta telefon ya da farklı bir şey tarafından dikkatiniz dağılmazsa, sanki izlediğinizin bir film değil de şu an dünyanın bir ucunda gerçekten yaşanan bir şey olduğuna bile inanabilirsiniz. Aldığı imdb puanına rağmen film beni fazlasıyla tatmin etti. Vurdulu kırdılı, "vay anasını" çektirecek bir şeyler beklemeyin. Fakat küçük de bir tüyo; biraz sürpriz son içeriyor olabilir.. Kahvenizi alın ve bir hafta sonu bu kış filminin tadını çıkarın!

Tehdit Altında - Walking Out

filmine yorum yap!
sıla ö.
17 Şubat 2021
Sıkı Üye
Filme beklentisiz bir doğa filmi diye başlarsanız sizi şaşırtabilir bile. Revenant filmiyle de kıyas yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Film size istediğiniz doğayı veriyor, macera kısmında biraz eksik olabilir ama sonuç olarak gayet izlenebilir güzel dramatik bir film diyebilirim.
Gökçen Y.
30 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Sevmedim, normalde bu tarz filmlere bayılırım ama film o kadar durgun ve yavaştı ki muhteşem doğa manzarasının dışında bir artısı yoktu benim için. Yine de dram olsun, beni yormasın, manzarası da güzel olsun diyorsanız bir şans vermelisiniz.
Jennifer F.
17 Ekim 2020
Usta Yorumcu
Revenant filminden sonra yeni moda olan doğada 1-2 insanın yaşama mücadelesini onu alan filmlerden biri. Matt Bomer’ın oyunculuğu gayet iyiydi. Filmin verdiği mesaj ve dramı da iyiydi. Fakat film benim sevdiğim türden bir film değil maalesef. Çok ağır geçiyor ve bazı yerleri çok uzatılmış. Birçok yerinde sıkıldım ve bir şey olsun artık diye bekledim. Olmadı. Oldukça ağır ilerleyen bir film. Macerası da yok. Aile draması tarzında. Atmosferi çok iyiydi. Hayvan öldürmeleri genel anlamda hoşuma gitmediği için genel konusu itibariyle objektif de yaklaşamadım. Dram türü sevenlerin hoşuna gidebileceğini düşünüyorum. Ben beğenmedim.
walking out konusuwalking out izlehayatta kalma filmlerihayatta kalma konulu filmlerdoğada hayatta kalma filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.