Yağmuru Bile 2010 tr-TR

Yağmuru Bile (2010)

(Dram - Tarihi - Politik)
2010
IMDB
7.5
5
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
30 Haziran 2018
Filmimiz, kararlı bir yönetmenin, yıllardır bir kahraman olarak gösterilen "Kristof Kolomb" hakkındaki gerçekleri konu alan filminin çekimleri sırasında yaşananları konu alıyor. Yönetmenimiz ve yanındakiler, bu filmi çekmek için en ucuz yerlerden biri olan Bolivya'ya gidip filmi çekmeye başlıyorlar fakat birden sularına dokunulmamasını isteyen halk bir direniş organize ediyor ve birden işler karışık bir hal alıyor... Film biraz kasvetli ve dramatik. Fakat alt metninde çok iyi mesajlar barındırıyor. Oyunculuklar ve müzikler iyi. Adının neden "Yağmuru Bile" olduğunu da filmi izledikten sonra çok iyi anlayacaksınız... Diyeceğim o ki şahsen film beni tatmin etti. Hadi darısı başınıza, tadını çıkarın!

Yağmuru Bile - Tambien La lluvia

filmine yorum yap!
Serkan B.
13 Eylül 2021
Usta Yorumcu
Tesadüfen gördüm ve hiç yorum olmamasına şaşırdım. Konusu itibarı ile akılda kalıcı ve oyunculukları ile de İspanyol sineması kalitesinin malum seviyesinde. İzleyin.
yağmuru bile filmiyağmuru bile filmi konusutambien la lluvia filmitambien la lluvia filmi konusufransa filmleriispanya filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesitarihi filmlerdram filmleripolitik filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.