Yeni Dünya 2008 tr-TR

Yeni Dünya (2008)

(Gerilim - Psikolojik)
2008
IMDB
6.8
10
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
10 Temmuz 2019
Bu son derece etkileyici film tavsiyesini aranızdan "Ender Yıldırım" izlemem için bana göndermiş. Gönderirken de yanına "mutlaka izle" diye de eklemiş. Kendisine teşekkürler edip filme geçiyorum. Şimdi öncelikle 2 saatlik, rahatsız edici ögeler barındıran bir Rus filmi izleyeceksiniz. Eğer bu kriterler size uyuyorsa okumaya devam edin, yoksa zaman kaybetmeden başka tavsiyelere ışınlanın derim... Filmimiz, müebbet yiyen suçlu sayısının artmasıyla ortaya çıkan bir projeyi konu alıyor. Müebbet hapis yiyen suçluları alıp bir adaya bırakıyorlar ve onların hareketlerini gözlemliyorlar. Tüm film boyunca, bir otorite altında olmayan mahkumların davranışlarını, insani hislerini ve yaşadıkları uçuk olayları izliyoruz... Film gerçekten fazlasıyla psikolojik. Aç kalan insanların dönüştüğü canavarlar, güçlünün güçsüze uyguladığı şiddet ve elinde silah olanın otoritesini yaratma isteği... Film beni fazlasıyla etkilemeyi başardı. Amerika filmlerinden uzak, etkileyici bir şeyler izlemek istiyorsanız bu tavsiye tam sizlik olabilir. Biraz dingin ve sakin de bir atmosferi var ama Rus filmleri böyledir, bilirsiniz... E hadi tadını çıkarın!

Yeni Dünya - Novaya Zemlya

filmine yorum yap!
muhmmed
30 Mart 2024
Çaylak
Güzel film tavsiye ederim. Garip bir film olmuş.
Mustafa
25 Mart 2023
Usta Yorumcu
Film çok yavaş ilerlese de ikinci yarısı ilk yarıya göre biraz daha iyiydi. Nikolay karakterinin sürekli boş boş konuşması başımı ağrıttı. Filmin konusu ne kadar enteresan olsa da genel olarak oyunculuklar ve birkaç mantık hatasıyla vasatın üstüne çıkamamış.
mamicillo
07 Kasım 2021
Sıkı Üye
Bir grup suçlu insan adaya bırakılıyor ve bu insanlar dışarıdan takip ediliyor. Filmin genel mantığı gayet iyi. Eşit şartlar altında suçlu insanlar adaya bırakılıyor ve bu insanlar doğaları gereği birbirleriyle bir savaş haline giriyorlar. Kimileri otoriter bir yapı kurmak isterken kimileri yaşadıkları en kötü halde bile korkak yaşamaya devam etme peşindeler. Fakat bazı gariplikler gözüme batmadı desem yalan olur. Adayı gözlemleyen dışarıdaki insanlar adada her şey çığırından çıkınca saçma sapan bir şey yapıyorlar. Halbuki çığırından çıkmasıyla aynı durum. Sonu beklediğimin çok altında bitti. İzlemek isteyenlere vaktin varsa izle derim.
SPOILER [GÖSTER]
Serkan B.
26 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Enteresan bir yapım olmuş, aslında bazı oyuncuların vasat davranışları psikolojik gerilim atmosferini bozmuş. İnsan doğasındaki vahşiliğin dışa vurumunun kısa bir özeti olmuş. İzlenir/vakti olan izler.
Süleyman T.
21 Haziran 2021
Çaylak
Etkileyici güzel bir film idi, puanının hakkını vermiş.
novaya zemlya konusuyeni dünya filminovaya zemlya izlenovaya zemlya oyuncularınovaya zemlya yorumlarrus filmirus filmi önerisideney filmlerihapishane filmlerisuçlu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.