Yörünge 9 2017 tr-TR

Yörünge 9 (2017)

(Dram - Bilim Kurgu)
2017
IMDB
6
(7) 4 35 0 5
28
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
6
BU FİLM
24b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
20 Temmuz 2019

Filmimiz, yıllar süren bir yolculukla farklı bir gezegene doğru yola çıkan genç bir astronotun yaşadıklarını konu alan düşük bütçeli bir İspanyol filmi. Biricik astronotumuz, aracının içinde günler geçirirken oluşan bir arıza nedeniyle, yıllar süren bir yolculuk sonrası tamir için araca başka bir astronot daha geliyor ve film işte o andan sonra sizi şaşırtarak peşinden sürüklemeye başlıyor... Öncelikle bilim kurgu ve romantik temalı bir Netflix filmi izleyeceğinizi söylemek istiyorum. Film, birkaç kez beni şaşırtmayı ve yakalamayı başardı. Ha unutmadan; Filmin ilk yarısı bilim kurgu ağırlıklı iken diğer yarısı daha çok romantik konulara kayıyor. Fakat bu romantiklik öyle vıcık vıcık bir aşk değil, "Passengers" filmindeki tatta bir romantizm... Ahım şahım bir şeyler beklemeyin, fakat biraz bilim kurgu, biraz şaşırtmacalı bir senaryo ve biraz da "Netflix'ten bir şeyler izleyeyim" diyorsanız bu 1 buçuk saatlik film gününüzü kurtarabilir. Olumlu ya da olumsuz yorumunuzu mutlaka aşağıya bekliyorum. Hadi tadını çıkarın!

Yörünge 9 - Orbita 9

filmine yorum yap!
ayten Y.
30 Mayıs 2021
Usta Yorumcu
Filme kötü diyemem ama çok boşluklar vardı. Öncelikle filmin hiç beklenmeyen şekilde ilerlemesi iyi ama filmdeki boşluklar yüzünden film kısa olmasına rağmen daha da kısa olabilirmiş hissiyatı veriyor. Hikaye çok yüzeysel anlatılmış ve inandırıcılığı da olmayan bir şekilde ilerliyor. İkilinin ilişkisi çok sığ bırakılmış ve romantizm de inandırıcı gelmiyor.
Gökçen Y.
20 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Dram ve romantik yönü ağır basan hafif bir bilim kurguydu ama beğendim mi? "Passengers" kadar olmasa da; evet!
411
13 Aralık 2020
Sıkı Üye
Alışılmışın dışında bir konu. "Uzay filmi diye açtık konu nerelere geldi" dedirtiyor. Ben beğendim ama öyle herkese de tavsiye etmem açıkçası. Hızlandırarak izlenmesi gereken filmlerden.
widight
01 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Beğendiğim söylenemez bu yüzden dislike'ım mevcuttur. Filmin yarısında bunalıp kapattım resmen. Bana yapmacık bir oyunculuk gibi gözüktü. Filme puanım 4/10
Puffytos
03 Ocak 2020
Çaylak
Filmin adını karıştırmışlar uzaya çıkan yörüngedeki klonla aşk filmi olmalıymış. Kaan bu filmi nasıl beğenmiş olabilirsin... Filmden azıcık bahsetmek gerekirse üslerde çalışan ve dünyayı kurtaracak 10 denek uzay aracına yerleştirilir, uzaya yollanmış gibi 25 yıl onları orada tutarlar sağlık durumlarını yakından izlemek için bu esnada uzay gemisine uğrayan ve klona aşık olan bilim adamı klonu kaçırır evine götürür aşk yaşarlar bilim tarafı nerede orasını anlayamadım. Kız 25 yıldır deney aracında yaşamış. Başlarda inanılmaz sıkıldım sabırla izledim kapatmadım arada uyudum uyandım hadi şimdi bi olay olsun diye yok yani başroldekilerin ruh hali zaten melankolik fenalık bastı iyice... filmin sonuda aşk filmlerine yakışır tarzda kız hamile! Mühendis kızı öldürmesinler diye anne babasının elini öpmeye geliyor gibi üsse geliyor öldürmeyin hamile diye, üstekilerde gözyaşlarını tutamıyor, vasat :))))
SPOILER [GÖSTER]
rıdvan K.
08 Aralık 2019
Sıkı Üye
alışılmışın dışında bir film. mantık hataları mevcut ancak vakit kaybı da demek zor.
Aytek S.
23 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
sonunu her ne kadar anlayamadıysam da senayo şaşırtıcı, izlemesi güzel. Yalnız ispanyol filmi demişsin ama konuşmalar Rusça gibi geldi bilmiyorum.
SPOILER [GÖSTER]
netflix filmlerinetflix film tavsiyelerinetflix flim önerileriyörünge 9 konusuorbita 9 konusuorbita 9 yorumlarorbita 9 oyuncularclara lago filminetflix bilim kurgu filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.