Yüksek Tansiyon 2003 tr-TR

Yüksek Tansiyon (2003)

(Gerilim - Korku)
2003
IMDB
6.8
(19) 4 75 0 5
67
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
02 Ağustos 2018
Hemen yukarıda da gördüğünüz üzre bu tavsiyeyi aranızdan "Mustafa Kocael" göndermiş. Kendisine teşekkür edip hemen filme geçiyorum. Filmimiz, okuldan 2 arkadaşın, sınavlarına çalışmak için birkaç günlük yaptığı bir kaçamakta yaşadıkları olayları konu alıyor. Arkadaşlar, şehirden uzaktaki bu evde kafa dinleyip sınavlara çalışmak isterken birden bir katil ortaya çıkıyor ve bu masum olay tam anlamıyla bir hayatta kalma mücadelesine dönüşüyor... Benzer konuya sahip birçok film izledim, muhtemelen siz de izlediniz. Fakat bu film, izleyiciyi şaşırtan senaryosu ile kendi türleri arasından sıyrılıyor. Birkaç mantık hatası dışında film gayet sürükleyici ve izleyenini tatmin eden cinsten. Beni fazlasıyla şaşırtmayı ve etkilemeyi başardı. Ha bu arada kanlı bıçaklı sahnelere de hazır olun derim. E hadi tadını çıkarın!

Yüksek Tansiyon - High Tension

filmine yorum yap!
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Yıllar önce izlemiştim. Gerilimi bol, ters köşeli benim beğendiğim türden. Siz de bu türü seviyorsanız izleyin pişman olmazsınız.
Alperen
11 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Slasher dediğimiz türden, çok gereksiz ve saçma bir filmdi. Kan ve vahşet görmek istiyorsanız izleyin. Başka da bir olayı yok zaten.
Emetullah A.
02 Ağustos 2022
Başladığı andan itibaren gerilimi olan, sonu ters köşeli, baya da bir kanlı güzel bir filmdi.
Melih K.
30 Temmuz 2022
Filmi izlerken uzun zaman farkına bile varamayacağınız şey; "filmde yer alan oyuncu sayısı"... Bu da filmin ne kadar başarılı olduğunun başka bir göstergesi.
Umur E.
01 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Bu filmi lisedeyken sınıfta açtığımda bir daha benim film açmam yasaklanmıştı :) Gerçekten iyi geren, psikopat bir film.
dwaekki W.
01 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Gerim gerim geren bir film. Başlarda klasik bir korku filmi sanmıştım ama sonlara doğru beni şaşırttı bayağı.
Mel
19 Ekim 2021
Usta Yorumcu
İzlediğim en kanlı film olabilir. Gerilim dolu olmayan sahnesi yok denecek kadar az. Sürükleyici. Psikopatlık hat safhada. İzlerken bolca tepki veriyorsunuz. Gerilim severler için uygundur.
fulya A.
27 Temmuz 2021
Çaylak
Yıllar önce izlediğim ve hala aklımda olan bu film, favorilerimden biri. Tavsiye ederim.
Dark
05 Haziran 2021
Çaylak
Ters köşe filmlerden. Şaşırtıcı, ilginç ve sürükleyici.
Bedia
03 Nisan 2021
Sıkı Üye
Film boyunca ellerimi sıktım. O kadar gerildim ki, uzun zamandır bu kadar gerilmemiştim. Beni kan tutuyor bol kanlı kesmeli biçmeli bir film izlerken. Bu film de çok titremeli, gerilimliydi. Tavsiye ederim.
Daha fazla yorum9
2003 filmlerihigh tension filmi konusuhigh tension filmiyüksek tansiyon filmigerilim filmlerigerilim filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.