Zaman Sapması 2014 tr-TR

Zaman Sapması (2014)

(Fantastik - Bilim Kurgu)
2014
IMDB
6.5
(27) 4 149 0 5
136
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
27 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
38b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
21 Ocak 2018
Hemen şimdi, küçük bir beyin fırtınası yapalım. Benim bugün bu filmi ''Beynimi Yaksın'' kategorime ekleyeceğimi bir fotoğraf ile önceden gösteren fotoğraf makinemiz olsaydı nasıl olurdu? Ya da sizin 1 gün sonra ne yapacağınızı size 1 gün önceden bir fotoğraf ile gösteren bir makine? İşte düşüncesi bile müthiş olan bu konuyu alıp film yapmışlar. Fakat öyle oyunculukların kalitesine falan hiç takılmayın. Çünkü filmimiz bir hayli düşük bütçeli bir film. Sadece konunun güzelliğine ve olayın farklılığına odaklanın. Şöyle dingin, berrak kafayla oturup izlediğinizde alacağınız tat kat be kat artacaktır. Sonuna doğru da sıkı bir tokat yiyeceğiniz ve boş duvarlara bakacağınız kesin. Hadi tadını çıkarın!

Zaman Sapması - Time Lapse

filmine yorum yap!
Alperen
19 Şubat 2024
Usta Yorumcu
Düşük bütçe ile de gayet iyi işler çıkarılabileceğinin kanıtı, iyi bir tek mekan bilim kurgu filmi. Oyuncululuklara çok takılmadan ve beklentileri çok yüksek tutmadan izlenebilecek bir yapım.
Mustafa
07 Mart 2023
Usta Yorumcu
Aynı konuda çok daha iyi filmler varken, oyuncukların pek iyi de olmamasıyla filmi ortalama buldum. Konu güzel, işleniş ortalama, çok büyük beklentisiz izlemenizde fayda var.
dwaekki W.
09 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Film çok beklentiye girmeden izlendiğinde çok güzel. Gerçekten de beynimi yakmayı başardı, sonlara doğru da taşlar yerine iyice oturdu. Kesinlikle izlenmesi lazım.
serdar ş.
13 Kasım 2022
Çaylak
3 defa izlemişimdir, çok güzeldir, bütçesi düşük ama kaliteli.
Erdem A.
14 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Fikir muazzamdı, hatta şu filmi Nolan çekse tadından yenmezdi açıkçası ama neyse bu düşük bütçeli bir film. Düşük bütçeli fakat işleyişi tolerans gösteremeyeceğim kadar vasattı. Sıkıldım, hem de çok. Bir türlü bağlanıp da filme kafa yoramadım. Tamam konu ve finalden ötürü güzel bir kurgusu var. Ana fikirden türetilmiş esas kurgudan bahsediyorum, yan olaylar ya da karakterler buna dahil değil çünkü dediğim gibi işleyiş epey bi sıkıcı. Zaten kendi adıma beyin yakıcı bir film olmasında da en büyük etken buydu. Türü sevenler film konusunda düşük bir beklentiyle başlayıp tahmin ettiğinden daha çok kafasını karıştırarak tatmin olmuş bir şekilde sonlandırabilir.
Kaan A.
13 Haziran 2022
Sıkı Üye
Oldukça sıradışı bir kurgusu var. Ayrıca olayların ne yöne evrileceğini de tahmin edemiyorsunuz. İzlenir.
Ayhan B.
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Film gayet başarılı konu içeriyor. Hatta özgün. Tek mekan olmasına rağmen çok iyi işlenmiş.
Mel
07 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Açıkcası amatörlükler ve düşük bütçe gözüme çok fazla battı. Yine de farklı bir şeyler izlemek isterseniz tercih edebilirsiniz.
Ecem1953
04 Şubat 2022
Çaylak
Çekimi pek iyi olmasa da bu kurguyla çok da üstünde durdurmuyor zaten kesinlikle izlenmeye değer.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Bütün amatörlüğüne rağmen yine de kısa bir seyir zevki verdiği inkar edilemez.
Daha fazla yorum17
time lapse konusutime lapse izletime lapse yorumzaman sapması filmi izlebeyin yakan filmlerbeyin yakan film önerileridüşük bütçeli iyi filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.