Zindan Adası 2010 tr-TR

Zindan Adası (2010)

(Gerilim - Dram)
2010
IMDB
8.1
(73) 4 637 0 5
629
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
73 Yorum
IMDB
8.1
BU FİLM
31b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
01 Şubat 2018
Filmimiz, suç işleyen akıl hastalarının tedavi edilmeye çalışıldığı gizemli bir adadaki gizemli bir hastanede geçiyor. Hastanedeki bir katil esrarengiz bir şekilde kayboluyor ve bu olayı soruşturmak için görevlendirilen iki polisimiz olay yerine gidiyor. İşte beyin yakan, size çeşitli şeyleri sorgulatan olaylar silsilesi de tam da bundan sonra başlıyor. Biliyorsunuz çok fazla popülerleşen filmleri burada size tavsiye etmemeye çalışıyorum fakat bu film ile bu prensibimi biraz görmezden gelmek istedim. Beyninizi yakacak senaryosu ile yer yer gerileceğiniz nefis bir Di Caprio filmi izleyeceksiniz. Hadi tadını çıkarın!

Zindan Adası - Shutter Island

filmine yorum yap!
Borz●
06 Ocak 2024
Çaylak
Bu film dünyanın en iyi filmleri arasinda yer almalı bence. Dicaprio'nun kusursuz oyunculuk performansi için bile defalarca izlenebilecek türden bir film. İlk başta senaryosu olmak üzere film içinde suç, dram ve harika diyaloglar barındırıyor. Filmi izledikten sonra mutlaka filmin incelemesine de göz atmalısınız.
lion
06 Ocak 2024
Çaylak
Fazla iyi, aşırı iyi.. Türkiye'de de böyle yapımlar olsa keşke.
Ayfer E.
13 Kasım 2023
Çaylak
Leonardo zaten yine süper oynamış. Gerçekten beyin yakan cinsten bir film çünkü benimki yandı. Filmi anlayıp anlamadığımdan emin degilim.
Aslı B.
13 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Çok film izleyen biri olsam bile çok karmaşık geldi bana. Bu filmi herkes çok beğeniyor ama hani bir yemeği yersiniz de karnınız doyar ama lezzetli gelmez ya... Bu film o kıvamda benim için, benim içime sinen bir film değil maalesef ya da bana hitap etmedi.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Keşke hafızamdan silinse de tekrar tekrar izlesem dediğim bir film.. Tavsiye ederim.
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Bu film için yorum yapmama bile gerek yok; sadece izleyin.
dromomani
13 Şubat 2023
Geçen sene izlemiştim ve kendime 'şu ana kadar nasıl izlemezsin' diye baya kızmıştım.
Hacer Ö.
05 Ocak 2023
Sıkı Üye
Milyon tane film izlemiş biri olarak ben bu filmi tam olarak anlayamadım. Acaba sorun bende mi diye düşünüyorum.. Gerçekten 'beyin yakan' kategorisine çok uygun ama sanırım tekrar tekrar izleyeceğim kafamdaki soru işaretlerini gidermek için.
leopar1972
26 Aralık 2022
Birden fazla kez izlenmezse, taşlar yerine oturmayan nadide filmlerden. Tavsiye edilecek filmlerden.
Bülent K.
14 Kasım 2022
Usta Yorumcu
Bu film ayrıntılarıyla güzel, izlerken zevk almadıysanız veya beğenmediyseniz sonrasında ayrıntıları yazan yerleri okuduğunuzda vay be böyle miymiş diyorsunuz veya daha çok beğeniyorsunuz. Güzel oyunculuk, güzel film.
Daha fazla yorum63
shutter ısland filmi konusushutter ısland filmi oyuncularıshutter ısland filmi izleshutter ısland filmi yorumlarızindan adası filmi konusuzindan adası filmi yorumlarızindan adası filmi fragmanıleonardo dicaprio filmlerimark ruffalo filmleribeyin yakan filmleren iyi film tavsiyeleribeyin yakan film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.