Zoraki Kral 2010 tr-TR

Zoraki Kral (2010)

(Dram - Tarihi)
2010
IMDB
8
(5) 4 61 0 5
60
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
5 Yorum
06 Şubat 2018
Filmimiz, kekeleyerek konuşan bir kralın verdiği yer yer eğlenceli, yer yer hüzünlü mücadeleyi konu alıyor. Binlerce insan önünde kekeleyerek konuşmaya çalışan kralımız ve onun bu sorununu gidermek için koşturup duran insanlar... Koca bir kral, türlü çalışmalar ile acaba kekemeliğin üstesinden gelebilecek mi? Film, fragmana ilk göz attığımda bende acayip bir merak uyandırmıştı ve gerçekten de bu merakımı tatmin etti. Kapalı, gri havanın hüküm sürdüğü sıkıcı bir hafta sonunuzu kurtaracak nefis bir film. Hadi tadını çıkarın!

Zoraki Kral - The King's Speech

filmine yorum yap!
E.N.A.
06 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Colin Firth'in içinde bulunduğu filmlerin neredeyse hepsi çok güzel. Tarihi gerçekliklere dayanan veya biyografi olan her film benim için çekici. Ama bu filmde siyaset-aşk ve insanın kendisiyle verdiği savaşın güzel bir örneğini izleyeceksiniz.
Miraç I.
26 Mart 2021
Usta Yorumcu
Bayıldım! Biyografi filmlerinden en iyi olanı olabilir sanırım. Film öyle işlenmiş ki kralın yerine koyup kendinizi empati yapabiliyorsunuz. Gri, kasvetli ve yavaş ilerleyen bir film olmasına rağmen zaman su gibi akıyor. Başrol oyuncuların hepsi mükemmeldi, colin firth'e en iyi erkek oyuncu oscar'ını kazandırmış bir yapım ve izlerken sonuna kadar hak ettiğini görüyorsunuz.
Aşkın K.
02 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Aksiyon sevenler uzak dursun. Usta oyunculuk dersi veren filmlerdendir. Zaman nasıl geçti anlamadım. Notu 7.5
Melis_z
20 Temmuz 2020
Çaylak
Bayıldım. Eğer biraz tarih seviyorsanız kesinlikle izlemeniz gerekiyor. Her dakikası ayrı bir keyifli. İzleyin düşünmeden.
Arşivci
04 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Bu filmi hep erteleyip duruyordum. Kraliyet kasıntıları dükler, majesteler vs tarihi filmleri pek sarmıyor beni. Epey de ön yargılı başladım filme. Filmde kral 6. George'un kekemeliği ve bunun üstesinden gelmek için neler yaptığı anlatılıyor, gerçek hikayeden esinlenme bir biyografi. Şunu söylemeliyim ki film beni çok şaşırttı. Başarılı bir tarihi drama izledim. Filmin konusu çok basit olmasına rağmen oyunculuklar o kadar güzel ki... Kişisel gelişim için bile olsa izlenmeli.
the kings speech filmi konusuthe kings speech filmi fragmanıthe kings speech filmi oyuncularıthe kings speech filmi izlethe kings speech filmi yorumlarzoraki kral filmizoraki kral filmi konusuetkileyici filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.