28 Gün Sonra 2002 tr-TR

28 Gün Sonra (2002)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2002
IMDB
7.6
(13) 4 114 0 5
101
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
10 Ocak 2018

Bir sabah uyandığınızı ve koca şehirde kimseyi bulamadığınızı düşünün... Kulağa çok uçuk ve çok müthiş bir şey gibi geliyor değil mi? Ya da durun, yoksa siz de benim gibi ilk olarak bir alışveriş merkezine girip arabayı abur cubur ile doldurmayı mı düşündünüz? Olası bir zombi saldırısında aklımda hep bu senaryo cereyan ediyor... Durum müthiş, fakat sonrasında gelişen olaylar da bir o kadar kanlı.. İnsanları tam olarak "zombi" olmasa da, yaşayan ölülere dönüştüren bir virüsümüz var. Bu arada az önce boş bir şehir olarak bahsettiğim yer de Londra'nın ta kendisi, üstelik gerçekten de boş. Filmi izledikten sonra bunu merak edip biraz bakındım ve nefis bir bilgiyle karşılaştım. Bu film için Londra'nın bazı bölgeleri sabah saatlerinde trafiğe ve insana kapatılmış. Filmin ilk sahnelerinden itibaren göreceğiniz çoğu yere bu gözle bakın. Eminim aldığınız tat iki katına çıkacak. Efektsiz, gerilim dolu e biraz da kanlı nefis bir film sizi bekliyor. Tadını çıkarın!

28 Gün Sonra - 28 Days Later

filmine yorum yap!
Bülent K.
11 Nisan 2023
Usta Yorumcu
2020'de başımıza gelen olayların çok önceden tahmin edilmesi ilginç geldi bana. Bilim kurgu filmlerini zaten bu yüzden seviyorum, geleceğe dair öngörüleri çoğunluklu da çıkıyor. Filme gelecek olursak izlenebilir, şahsen ben beğendim.
Alperen
13 Şubat 2022
Usta Yorumcu
Sokaklar boş filan tamam güzel hoş ama bunun dışında hiçbir numarası yok filmin. İlla zombi filmi izleyeyim diyorsanız beklentiyi en düşükte tutup izleyebilirsiniz.
Sedef K.
11 Aralık 2021
Çaylak
Zombisevergillerden olan benim için bu filmin ayrı bir yeri olduğu kesin, asla boşa vakit harcamazsınız.
Mel
18 Ekim 2021
Usta Yorumcu
Sokakların boş olmasında epey uğraşılmış belli ki. Yorumları okuyunca beklentim çok yüksek izlediğim için çok büyük bir keyif alamadım. Salgın temalı bir film izleyecek havadaysanız tercih edilebilir.
mamicillo
11 Ekim 2021
Sıkı Üye
Tadı damağınızda kalacak cinsten bir film. Bu filmi izledikten sonra devam filmi olarak 28 Weeks Later filmini de izlemenizi tavsiye ederim.
Jennifer F.
16 Ekim 2020
Usta Yorumcu
İzlediğim en güzel zombi filmleri arasında ilk 3'te kesinlikle. Filmde macera asla bitmiyor. Sonu bence biraz klişe olmuş, onun dışında güzeldi.
Gökçen Y.
30 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Bana zombi filmlerini sevdiren film... 2. sini de izlemenizi tavsiye ederim.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Zombi filmlerinin babası olan, çıktığı zamanlar etkisi çok daha büyük olduğuna inandığım bir film. Resident Evil, World War Z ve I am Legend gibi harika filmlerden eksiği olduğunu düşünmüyorum.
destalyad
19 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Dawn of The Death tadında, sadece biraz daha karanlık, güzel.
cahit Y.
10 Mayıs 2020
Çaylak
Filmi ilk çıktığında sinemada izlemiştim, aradan kaç sene geçmiş... Fena bir film değil.
Daha fazla yorum3
28 days later konusu28 days later yorum28 days later izle28 days later oyuncularhayatta kalma filmlerisalgın filmlerisalgın temalı filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.