Tetris 2023 tr-TR

Tetris (2023)

(Dram - Komedi - Biyografi)
2023
IMDB
7.4
(7) 4 31 0 5
30
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
1s 58dk
IMDB
7.4
BU FİLM
8.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
02 Nisan 2023

Aranızdan Hakan'ın da tavsiye olarak gönderdiği bu konusu adından da anlaşılabilen film, dünyanın en popüler video oyunlarından biri olan meşhur Tetris'in kodlarının nasıl yazıldığından, nasıl milyonlarca kişinin eline, evine ulaştığına kadarki tüm macerasını bize aktarıyor... Dünyanın en ünlü oyun tasarımcılarından biri olan girişimci Henk Rogers'ın 1988 yılında Tetris'i keşfetmesiyle başlayan macera, tehlikeli ve soğuk atmosferiyle Sovyetler Birliği'ne kadar uzanıyor... Öncelikle 'Tetris' konulu gerçek kişi ve olayları konu alacak olan yarı bir belgesel film seyredeceğim derken baya seyir keyfi yüksek, iyi bir film izledim. Yani film, kesinlikle beni yanıltmayı başardı. Özellikle içinde benim gibi biraz olsun 'girişimcilik' ateşi yananlar, bu filmdeki azimli, pes etmeyen adamımızda kendini bulacak. Hem tarihi açıdan gerçek bir şeyler öğrenip kültürlenmek, hem de keyifli bir şeyler izlemek isterseniz bu filme bir şans verin derim... Hadi tadını çıkarın!

Tetris - Tetris

filmine yorum yap!
Priblather
14 Kasım 2023
Filmin bir belgesel gibi olacağını düşünmüştüm fakat heyecanlı ve izlemesi keyifli bir film çıktı. Konuyu izleyiciyi sıkmadan eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde anlatmış, çok beğendim. Kesinlikle izleyin derim.
ZEHRA G.
01 Kasım 2023
Çaylak
Bayıldım. Gerçekten vazgeçmemeyi öğretiyor. Görsellik, işleyiş harika.
Bekir Z.
31 Ekim 2023
Çaylak
Film fena değil, elin oğlunun yaptığı girişimi izliyosunuz. Bu tarzı sevenler için şiddetle TRT Belgesel'de bulunan Savunma Sanayinin Yalnız Dehaları programını tavsiye ederim. Bu ülkeden çıkan kendi girişimcilerimizin hikayelerini izleyeceksiniz üstelik de bu adamların tek dertleri burada olduğu gibi kendi cepleri değil.
Azerbaijan B.
18 Temmuz 2023
Çaylak
Çok iyi bir film, sonuna kadar merakla izledim. Gerçek hikaye olması daha da heyecan veriyor.
Mert A.
19 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Belgesel tadında ama eğlenceli ve başarılı da. Adamımızın Leonardo Dicaprio'ya benzemesi de cabası :)
Hazal C.
15 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Biraz uzun olsa da gerçek ve sevdiğim bir oyunun hikayesini izlemek beni mutlu etti. Netflix filmi olsaydı tüm dünya bu filmi konuşuyor olurdu :)
Canan S.
18 Nisan 2023
Çaylak
Film çok başarılıydı bana göre, hiç sıkılmadan izleniyor temposu hiç düşmüyor. Sahne geçişlerindeki animasyonlar filme çok güzel bir renk katmış ve uyumlu olmuş doğrusu. İzleyin pişman olmazsınız.
tetris filmitetris filmi konusutetris filmi yorumtetris filmi yorumlartetris oyunu filmigirişimcilik filmlerigirişimcilik filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.