Cennete Yakın 2023 tr-TR

Cennete Yakın (2023)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2023
IMDB
6.4
(13) 4 33 0 5
29
4
İZLEDİM
SONRA İZLE
13 Yorum
1s 58dk
IMDB
6.4
BU FİLM
31b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
04 Ağustos 2023

Aranızdan Aslı ve Özlem Çiçek'in de tavsiye olarak gönderdiği bu Netflix Almanya yapımı film, insanların hayatlarından 5, 10, 15 yıl vererek karşılığında para alabildikleri acayip ve farklı bir dünyada yaşananları konu alıyor. Tüm bu hengamenin ortasında birbirlerini seven, genç bir çift ise bir gece yanan evlerini görünce yıkılıyor... Evlerini de kaybeden çift, zor duruma düşüyor ve filmimizin bilim kurgudan sıyrılıp aksiyona doğru evrilen kısmı da orada başlamış oluyor... Öncelikle konu çok başarılı. In Time filminden de aşina olduğumuz bu "hayat verip-alma" fikri benim dikkatimi çekmeyi başarıyor. Fakat film Almanya yapımı olunca akış da biraz teknik ilerliyor haliyle. Bu da kurguda birkaç eksikliğe neden oluyor... Ayrıca filmde birkaç +18 sahne de var, söyleyeyim... Yani kısacası kurguda bahsettiğim pürüzleri görmezden gelirseniz bence bu film gayet de izlenebilir bir yapım olmuş diyebilirim... Yorumunuzu aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Cennete Yakın - Paradise

filmine yorum yap!
Aslı Ç.
14 Ocak 2024
Çaylak
İzlemeye değmez bir film. Başta oha çok etkileyici diyorsunuz sonra film giderek kötüleşip tahmin edilebilir bir sonla bitiyor çok sıkıcı zor bitirdim.
ZEHRA G.
30 Ekim 2023
Çaylak
Müthiş sürükleyici bir filmdi :) "In Time" filmine benziyor.
Hanife U.
16 Ekim 2023
Sıkı Üye
'Ya böyle olsaydı?' diye sordurtmayı başardı. 2 arkadaşımla birlikte izledik ve hepimiz de durdurup 'hayatını satar mıydın :D' diye sorup cevapladık güzeldi :)
Nazlı Ç.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Oturup mantık aramayınca, kopuklukları göz ardı edince evet çok güzel bir film. Koca 2 saati bir yarım saat daha uzatıp detaylarla bizi daha da içine çekip "vay be!" dedirtebilirlermiş gibi geldi. Filmde ufak bir ters köşe durumu oluyor, o duyguyu daha net hissetmek isterdim, empati yapınca başrol kadını anlayacaksınız. Ben hak verdim ve sonunu da sevdim.
Bülent K.
30 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Konu güzel, gelecekte bir kısım elit kesimin paralarıyla alabilecekleri şeyler değerini yitireceği için illa ki uzun yaşamaya çalışacaklar. Filmde de bu konu çok iyi işlenmiş bence. Oyunculuklar da tatmin edici, iki de Türk asıllı oyuncu olması dikkatimi çekti. Bilim kurguyu her zaman sevmişimdir zaten üstüne bir de aksiyon eklenince güzel olmuş gerçekten. Ben tavsiye ediyorum.
Fırat H.
27 Ağustos 2023
Çaylak
Konu güzel de yüzeysel işlenmiş filmde. Daha detay olmasını beklerdim ve çok basit bi konusu vardı. Sadece zaman geçirmelik bi filmdi, beklentileriniz çok üst düzey olmasın.
Ferhat A.
19 Ağustos 2023
Çaylak
Yine Netflix, yine konuyu dağıtmama ve tek bir temaya odaklanma, detaylardan kaçınma... Kurgu bağlantıları arasında ciddi eksikler var. Film olduğunu hatırlayıp görmezden gelin. Elbette bir "Zamana Karşı" değil ama o türü seviyorsanız izlersiniz. Mümkünse orijinal dilinde/altyazılı izleyin, bazı yerler neden Almanca değil diye de kendinize sormayı ihmal etmeyin.

Kaan A.
14 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Farklı bir konu işlenmiş ama işleyişi klasik distopya mantığı. Bu iş de artık fast food'a benzedi. Malzemesi farklı ama yapılış biçimi aynı soslarıysa benzer... Her türün bir adabı var aksiyon türünde sadece hazza odaklanabilirsin ama insan distopya türünde bir entellektüel kaygı duyuyor. Bunu gidermek için daha farklı bir işleyiş beklerdim. Ha izlenir mi derseniz izlenir bea!
Mehmet C.
07 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Dark dizisindeki havayı sezmiştim ki Almanya yapımı olduğunu görünce taşlar yerine oturdu. Başarılı bir film denebilir. Tavsiyemdir.
Zeynep
06 Ağustos 2023
Sıkı Üye
Filmin konusunu çok beğendim, bu tür bilim kurgu filmlerinin neredeyse hepsini izledim ve bu filmin de konusunu ve işleyişini çok beğendim. Dizi olsa çok daha hoş olurmuş.
Daha fazla yorum3
cennete yakın film konusucennete yakın konusucennete yakın yorumlarcennete yakın filmi 2023paradise filmi konusuparadise filmi yorumlaren yeni netflix filmleriyeni netflix filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.