Belko Deneyi 2016 tr-TR

Belko Deneyi (2016)

(Aksiyon - Gerilim)
2016
IMDB
6.1
(29) 4 110 0 5
101
9
İZLEDİM
SONRA İZLE
29 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
13 Aralık 2017

Size burada da tavsiye ettiğim "Exam" ve "The Purge" filmlerini şöyle bir hatırlayın. İkisi de kapalı bir alanda ve eline güç verilen insanların psikolojisini anlatan nefis filmlerdi. İşte bu filmde de bunu görüyoruz fakat öyle böyle değil. Filmde kan gövdeyi götürüyor baştan söyleyeyim. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla 80 kişilik bir ofis tamamen kapatılıyor ve içeridekilere "Öl ya da öldür" deniyor.. Varın gerisini siz hesap edin. Çok basit gibi durabilir, fakat gerilimli ve bolca vurdulu kırdılı sahneleriyle bu film en azından "uçuk bir fikir" olarak bile olsa sizi yakalayacaktır. Hadi tadını çıkarın!

Belko Deneyi - The Belko Experiment

filmine yorum yap!
Pilli B.
26 Haziran 2023
Çaylak
Filmi izlerken sonlara doğru dedim ki; tamam bari film vasat çıktı hiç olmazsa sonunda gerekçeyi sunarlarken umarım mantıklı bir sebebi vardır ya da "hadii beeee!" dedirtecek bir ters köşe yapar dedim de dedim...
Thalia
06 Nisan 2023
Çaylak
Ortalama, daha çok bu tarz filmleri sevenler için çerezlik bir film. Sıkmıyor. Gerilimi de yerinde. Ancak daha iyi işlenebilirdi bence. Ölüm ve yaşam arasında, insanların hayatta kalabilmek adına yaptıklarını gösterse de işin psikolojik tarafını çok daha kaliteli sunabilirdi. Yine de sıkılmadan keyifli izledim. Bazıları çok kanlı demiş. Nedense ben daha fazla şiddet içerdiğini düşündüm. Beklediğimden daha az kanlıydı açıkçası :D Filmin sonuyla ikinci bir filme kapı açılmış ama nedense 2. filmi çıkmamış. Çıksa iyi olurmuş. Şahsen onu da izlerdim.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Çerezlik bir film. Imdb puanı filmi doğru yansıtıyor.
Bülent K.
27 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Tamam şiddet dolu bir film ama filmin amacı da bu zaten. Doğrular ve yanlışlar şartlara göre değişir mi? Çoğu kişi idealist bir şekilde hayır değişmez doğru her zaman doğrudur, yanlış da her zaman yanlıştır dese de şartlar değiştiğinde durum hiç de öyle olmuyor ne yazık ki. Hatta bu filmi izledikten sonra belko deneyinin ülkeler çapında uygulandığını bile düşünmeye başladım.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
Tamam filmi izlerken sıkılmıyorsunuz falan ama ben pek beğenemedim, fazla kan var ve sıkıyor bir noktadan sonra.
UĞUR D.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Değişik bir filmdi.. Filmi izleyince kana doyuyorsun resmen. Bence 7.5/10
Bedia
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Film gayet güzel, sıkılmadan gönül rahatlığıyla açıp izleyebilirsiniz. Imdb puanına bakmayın diğer 6.5 üzeri çoğu filmden daha güzel. İyi seyirler!
Ayhan B.
04 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Başladığı gibi bitiyor sanki 5 dk film, kana doyuran bi film ayrıca.
Ayhan B.
31 Mart 2022
Çaylak
Vampir filminden daha çok içinde kan olan deney filminin katmerlisi.. İzlenir.
Helinn
27 Şubat 2022
Sıkı Üye
Fikir güzel de keşke daha farklı işleselerdi, bence izlenmese de olur.
Daha fazla yorum19
the belko experiment konusuthe belko experiment yorumgerilim filmlerideney filmlerideney konulu filmlerbelko deneyi film

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.