The Thinning 2016 tr-TR

The Thinning (2016)

(Gerilim - Bilim Kurgu)
2016
IMDB
5.8
(14) 4 37 0 5
32
5
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
IMDB
5.8
BU FİLM
16b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
07 Aralık 2018

Bu film tavsiyesi aranızdan "Mustafa Kocael" isimli arkadaşımızdan geldi. Kendisine teşekkür edip hemen konumuza geçmek istiyorum. Artan insan nüfusuna gezegenimizin yetersiz kaldığı bir zamanda geçiyor filmimiz. İnsan nüfusu zirve yapınca bazı karar mekanizmaları, sınavlara giren çocuk ve gençlerden başarısız olanların yok edilmesini ve böylece geriye sadece zeki olanların kalacağını savunuyor ve bunu da okullarda uygulamaya sokuyorlar. Fakat 2 öğrenci tüm bu sistemin işleyişinden şüpheleniyor ve "Ben bu tekere çomak sokarım!" diyerek kolları sıvıyorlar... Öncelikle başrollerimizden biri, 18 milyon aboneye sahip YouTuber "Logan Paul". Şahsen ben oyunculuğunu beğendim. Fakat oyunculuklardan ziyade filmdeki "fikir" beni çekmeyi başardı. Fikir orijinal olunca diğer tüm pürüzleri görmezden gelebildim ve iyi de vakit geçirdim. Şöyle gizemli, gerilimli "farklı bir dünya" filmi izleyeceksiniz. IMDB puanına hiç takılmadan konuya odaklanın derim. E hadi tadını çıkarın!

The Thinning - The Thinning

filmine yorum yap!
Hülya E.
16 Ekim 2023
Film değil de dizi olmalıydı ortada öylece kaldı konu.. İyi işlenirse yine diyorum dizi olmalıydı.
CLEDRED
13 Şubat 2022
Çaylak
Film aşırı derecede saçmaydı sırf fikir farklı diye izlemeye değmedi bence. Çok fazla mantıksal ve sosyal anlamda saçmalık vardı filmde, orjinal bir fikre sahip olmasının hiç bir etkisi kalmadı bu nedenle.
Serkan B.
04 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
İzlemeye değer veya değil gibi bir karara varamadım. Orijinal fikir iyi ancak zaman ayırmadan alel acele yapılmış gibi. Çok fazla sahne bir sonuca bağlanmadan çöp olmuş.
Mel
23 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Orijinal bir fikir olsa da, fikir temelde beni oldukça rahatsız etti. Zaman geçirmek için izlenilebilir fakat size hiçbir şey katmaz. Youtuber olduğu için ön yargı ile izlediğimi kabul edebilirim. Ortalama Amerikan filmi ve birçok da mantık hatası var. Mesela server odasında olan bir insanının sıcaklığı hemen algılanır, kız orada 5 dakikadan fazla durdu :)
SPOILER [GÖSTER]
eraycoskun
29 Mart 2021
Usta Yorumcu
Filmin bu kadar güzel çıkacağını beklemiyordum, kurgusu çok iyi, oyunculuklar da öyle. Bir youtuber'a göre iyi iş çıkarmışlar.
Sevcan Y.
23 Ağustos 2020
Çaylak
Ne çok iyi ne de çok kötüydü, ortalama bir filmdi. Eksik olan kısımlar vardı fakat sonu şaşırtıcıydı ikincisi çıkarsa izlerim.
İrem Ç.
26 Temmuz 2020
Film çok güzeldi ne ara bitti anlamadım bile ikinci filminin fragmanını da izledim az önce onu da merakla bekliyorum. Tavsiye ederim izlediğinize pişman olmazsınız.
ayten Y.
23 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Konusu farklı ve başarılı olduğunu düşünüyorum. Son sahnesi 2.ci filmin fragmanı niteliğindeydi. Devamını izlemek için insanda merak uyandırıyor.
Bazı boşluklar var. Mesela liseliler işçi olarak kullanılıyor ama çocuklar? 7-8 yaşındaki çocuklara ne oluyor? Ve adamın başkan olmak için oğlunu kurtarabilecek durdurma işlemi yerine, devam ettirmesi insanı sinirlendiriyor.
SPOILER [GÖSTER]
Begüm A.
02 Temmuz 2020
Filmi çok sevdim açıkçası. Ve bu sınav ile yapılan ayrıştırma bir bana mı saçma gelmedi...
Jiyan K.
11 Temmuz 2019
Çaylak
Çok fazla mantık hatası vardı, basit bir filmdi. Yinede izliyorsunuz bir şekilde. Ters bir yorum olcak ama filmi beğenmesemde finalini çok beğendim.Ters köşe güzeldi. Bu senaryo başka bir ekiple çok daha iyi çekilebilirdi.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum4
the thinning filmithe thinning filmi konusufilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesibilim kurgu filmlerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.