Toprak Altında 2010 tr-TR

Toprak Altında (2010)

(Dram - Gizem)
2010
IMDB
7
(17) 4 82 0 5
75
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
17 Yorum
1s 35dk
IMDB
7
BU FİLM
12b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Aralık 2017

İsminden de anlaşılacağı üzere gerilim ve kasvet dolu filmimiz toprak altında geçiyor. Düşük bütçe ve tek mekan kullanılarak nasıl nefis bir film yapılır işte bunu en net görebileceğimiz yapımlardan biri. ''Tüm film tek mekanda mı geçiyor?'' dediğinizi duyar gibiyim, bunu izleyerek sizin görmeniz daha güzel olacak. Fakat zerre sıkılmayacağınızı söyleyebilirim, kapalı alan korkusu olanlar için biraz sorun olabilir. Ryan Reynolds'a bolca doyacağınız bu filmi uzun bir süre aklınızdan çıkaramayacağınız kesin. Bu arada yurtta alttaki ranzada yatanlar izlemesin..

Toprak Altında - Buried

filmine yorum yap!
Gökmen D.
09 Mart 2023
Sıkı Üye
Klostrofobisi olanlar için belki de en sıkıntılı filmlerin başında gelebilir, gerilimi yüksek, sizi sıkmadan, ekranın başında tutan güzel bir film, izlemenizi öneririm.
dwaekki W.
14 Şubat 2023
Usta Yorumcu
Çok harika bir film diyemem ama sizi fazlasıyla germeyi başarıyor. İzlerken nefesim kesildi, nefes almakta zorlandım. Vakit geçirmek için izlenilebilir.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Spoiler yerseniz tadı kaçan filmlerden birisi. Tek mekan ve neredeyse tek oyuncu... Sırf bunun için bile izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonlarındaki yaşananlar ile filmi beğenmeyenler de olabilir.
Bedia
17 Nisan 2022
Sıkı Üye
Ya karanlık, toprak o bu değil de o çıkan hayvanlar onlar beni çok gerdi. Sanki ben o tabutaymışım gibi titreye titreye izledim. Düşünsenize tabutasınız ayy karanlık birden bir oynama geliyor Ayy bu ne! Yak çakmağı ammann bu bir yılan! Kesin izlemelisiniz insanı gerim gerim geriyor. Şimdiden iyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
mamicillo
16 Eylül 2021
Sıkı Üye
Filmi izlediğim zaman klostrofobim olduğunu fark ettim.
Mustafa
20 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Gerim gerim gerilip sinir harbi yaşayacaksınız. Özellikle yılan sahnesi beni fena gerdi. Alışılmışın dışında klişeden uzak bir hikaye var beğenmeyenler de muhtemelen ondan beğenmemiştir.
SPOILER [GÖSTER]
Yigittheripper
03 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Tek mekan filmlerinin handikapı olan yüksek atmosfer ve sürükleyiciliği bir süre de olsa tutmayı başarmış, türünde iyi sayılabilecek bir yapım.
Gökhan Özkol
15 Eylül 2020
Usta Yorumcu
Filmi izlerken aşırı sinirim bozuldu, öyle son mu olur... Son anda mucize olur da adam kurtulur diye bekliyorum hayal kırıklığına uğradım resmen. Neyse, filmin boğucu bir atmosferi var ve germeyi başarıyor. Açıklanmayan birkaç soru var filmde. Sonunda merakla bekledim ama cevap yok, onun dışında gayet iyiydi. Açıkçası adamın yerine kendimi koydum ve gerçekten gerildim. İyi seyirler.
SPOILER [GÖSTER]
Jennifer F.
18 Temmuz 2020
Usta Yorumcu
Sonu biraz anlamlı bitseydi keşke... Boş film gerçekten.
SPOILER [GÖSTER]
Miraç I.
27 Nisan 2020
Usta Yorumcu
İzlenmeyecek kötü bir film değil. Adam tek başına filmi omuzlamış çünkü :) Bence güzeldi ama sonu çok üzücüydü.
SPOILER [GÖSTER]
Daha fazla yorum7
ryan reynolds filmleritoprak altında izletoprak altında konusutek mekan filmleritek mekanlı filmlergerilim filmi tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.