303 2018 tr-TR

303 (2018)

(Romantik - Gençlik)
2018
IMDB
7.4
(9) 4 56 0 5
53
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
9 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
26b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
09 Mayıs 2020

Bu filmi aranızdan "İzel", "Türker Turan" ve "İklimya Ersarı" izlemem için tavsiye olarak göndermiş. Her zaman olduğu gibi ilk gönderen kişinin profilini yukarıya pinliyor ve konumuza geçiyorum... Öncelikle 2 saat 20 dakika uzunluğunda bir film izleyeceksiniz. Eğer zaman sıkıntınız varsa ya da "Ben uzun filmlerin insanı değilim Kaan" diyorsanız hiç burada vakit kaybetmeden diğer tavsiyelere göz atın derim. Kalanlar beni takip etsin... Filmimiz, bir karavan ile ülke ülke gezen ve birbirini hiç tanımayan 2 genci ve onların yaşadıklarını konu alıyor. Birinin otostop çekmesi sonucu kaderleri kesişen bu ikili, "Birini tanımak istiyorsan onunla yola çık" sözünü doğrular nitelikte bir maceraya atılıyorlar ve bu yol boyunca da hem ilişkilerden, hem hayatlarındaki dramdan hem de dünya tarihi hakkında çok keyifli sohbetlere girişiyorlar... Belki de hep içimizde bir uhte kaldığı için olacak, yol filmleri beni çok etkiliyor. İzlerken kendimi başrollerin yerine koyup düşünüp, hayal etmesi bile insana haz veriyor. Varsa sevdiceğiniz yoksa da tek başınıza şöyle bir Pazar günü, kahvenizi doldurun, arkanıza yaslanın ve bu yol filmini izleyin derim. Eğer daha fazla bu tarz film görmek isterseniz de şu tavsiyelerime de göz atabilirsiniz. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

303 - 303

filmine yorum yap!
utkucmrl
03 Kasım 2023
Çaylak
Film, iki gencin bir şekilde karşılaşıp yolculuğa çıkmasını anlatıyor. Öncelikle şunu söylemek gerekirse; eminim ki birçok kişinin istediği bir şeydir bir karavan alıp o karavanla gezmek. Bu filmle karavan yolcuğuna doyacaksınız. Film içinde bolca felsefi ve hayat hakkında diyaloglar bulunuyor bazı yerlerde sıkılabilirsiniz. Eşsiz manzaralarıyla ve arkada çalan o müziklerle bir iç çekeceğinize eminim. İyi seyirler :)
Nigar Ş.
27 Ocak 2022
Film bir yolculuğu anlatıyor. İçinde uzun diyaloglar, insanın içini açan aşırı güzel manzaralar var. Ben izlerken hiç bitmesin istedim.
silentnotes
23 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Filmde gerçekten çok güzel anlar, çok güzel sahneler ve diyaloglar var. İkilinin hayatlarındaki meselelerle yüzleşmeleri çok içten ve özenle anlatılmış. Sinematografisinden müziklerine gerçekten harika bir deneyim, kusursuz bir filmdi.
ayten Y.
09 Mart 2021
Usta Yorumcu
Film gerçekten çok etkileyici. Normalde yol filmlerini veya romantik filmleri sevmesem de filmi sadece Almanca olduğu için açmıştım, iyi ki de açmışım. Film çok dolu dolu ilerledi. Son zamanlarda daha hızlı, diyalog bazlı olmayan filmler izlediğim için film bana 2.5 saatten daha uzun geldi. Fakat asla sıkmadı orası ayrı.
White_Way
09 Mart 2021
Çaylak
Yol ve karavan filmlerini seviyorsanız iki genç oyuncunun sıcak, samimi ve bir o kadar da sevimli oyunculuklarına tanık olabileceğiniz güzel bir film sizi bekliyor. Yol boyunca geçilen ülkelerin muhteşem manzaraları akıp giderken Jan ve Jule’u zaman zaman neşeli zaman zaman heyecanla tartışmaya varan ekonomik düzen, sosyal yaşam, aşkın kimyası gibi konulardaki tartışmalarına eşlik ediyorsunuz. İki karakterin an be an birbirlerine doğru çekildiklerini bizlere yalın ve içten bir şekilde anlatan yönetmen gerçekten güzel bir yapım ortaya koymuş. Zira bu yolculuk hiç bitmesin istiyorsunuz. Puanım 8/10
Saliha B.
29 Temmuz 2020
Çok sevdim, nasıl bitti anlamadım 2.5 saate rağmen, içim açıldı sanırım ruhuma çok yakın bi filmdi.
Nilgün A.
18 Haziran 2020
Çaylak
İç ısıtan, duygusal ve düşündürücü diyalogları bulunan çok güzel bir filmdi. İnsanın aşık olası geliyor filmi izlerken. 8.5/10
Hazal C.
29 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Keşke yol hiç bitmeseydi diye düşündüm... Çok güzeldi. Teşekkürler :*
ANIL T.
14 Mayıs 2020
Çok güzel bir filmdi, tavsiyen için çok teşekkür ederim.
303 filmi303 film oyuncuları303 benzeri filmlerkaravan filmleriyol filmlerisevgili ile izlemelik filmleraşk filmleri303 film konusu303 film yorum303 film yorumlarıalman filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.