Acil Arama 2013 tr-TR

Acil Arama (2013)

(Gerilim - Suç)
2013
IMDB
6.7
(25) 4 129 0 5
121
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
25 Yorum
IMDB
6.7
BU FİLM
11b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Aralık 2017
Size, hem güzelliği hem de oyunculuğu ile gönlümde yeri çok farklı olan oscar ödüllü "Halle Berry" başrollü bir gerilim filmi getirdim.. Gerilim ama nasıl gerilim.. Berry'miz 911 acil çağrı servisinde çalışan sıradan bir görevliyi oynuyor. Her gün binlerce çağrı cevaplıyor fakat bir gün genç bir kızdan aldığı çağrı ile bir cinayet serisinin tam da ortasına düşüyor. Bir dahaki arama sonrasında ise Berry'miz kolları sıvıyor ve bu sefer telefonun ucundaki kişiyi kurtarmak için elinden geleni yapıyor.. Film, ilk yarısında sizi ufaktan germeye başlıyor. İkinci yarısında ise bu tam anlamıyla zirveye çıkıyor. Ben en son tırnaklarımı yerken buldum kendimi varın siz düşünün.. Şöyle nefis bir gerilim izlemeye epeydir açsanız bu film size ilaç gibi gelebilir. Bakmayın imdb puanının 7'yi görememesine, takılın peşime.. Hadi tadını çıkarın!

Acil Arama - The Call

filmine yorum yap!
Aslı B.
12 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Çok güzel sürükleyici bir film. Bayıldım. Bunun gibi heyecanlı filmleri çok severim. Sıkıcı ya da ilerletmek istediğim hiç bir sahne olmadı, çok sağlam oyunculuk, kurgu, konu kesinlikle tavsiye ederim.
Alperen
02 Temmuz 2023
Usta Yorumcu
Gerildim mi? Evet hem de fazlasıyla ama bazı görmezden gelinmeyecek kadar mantık hataları can sıkıcıydı. Ayrıca son zamanlarda izlerken en çok sinirlendiğim filmlerden biri oldu. Olayların gerçekte yaşanabilme ihtimalini düşünmek bile çok rahatsız edici ve bu duyguyu izleyiciye geçirebildiği için filmi gerçekçi buldum. Çok bir beklenti olmadan izlenir..
Bülent K.
07 Nisan 2023
Usta Yorumcu
Ramazan gecelerimi şenlendirmek adına izlediğim bir filmdi ve gerçekten çok başarılı buldum. Sahurda filmi eşime başından sonuna kadar anlatırken buldum kendimi :)
Mustafa
07 Mart 2023
Usta Yorumcu
Gereksiz sahnesi yok denecek kadar az olan bu film, aksiyonu ve gerilimiyle sonuna kadar merakla izletmeyi başardı. Halle Berry’nin oyunculuğunu da diğer arkadaşların dediği gibi çok iyi buldum.
sarekra
09 Eylül 2022
Çaylak
Tadında aksiyonu ve gerilimi olan güzel bir filmdi, izlenir.
Ayhan B.
09 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Çok güzel bi filmdi, damakta tat bırakan cinsten.. Mutlaka izleyin.
oguzben
06 Aralık 2021
Çaylak
Film; gerilim sevenler için tatmin edici olabilir ama biraz altını üstünü kurcalayıp mantık aramaya kalkarsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu konuda bence daha iyi senaryo kurgu olabilirdi ama idare eder, pazar akşamı babayla izlenilebilecek bir film işte.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Aşırı gerildim izlerken abi çok iyiydi izleyin.
Yigittheripper
17 Ocak 2021
Usta Yorumcu
Film aksiyon yönünden iyi olsa da mantık hatalarıyla dolu. Üstelik bu hatalar azımsanmayacak derecede, bunları görmezden gelmeyi başarabilirseniz izlenebilir.
Azat T.
16 Ocak 2021
Çaylak
Çok güzel olmasa da iyi kurgulanmış, boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz bir film.
Daha fazla yorum15

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.