Along with the Gods 2017 tr-TR

Along with the Gods (2017)

(Fantastik - Dram)
2017
IMDB
7.3
(19) 4 69 0 5
63
6
İZLEDİM
SONRA İZLE
19 Yorum
IMDB
7.3
BU FİLM
53b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
Buna da bakabilirsin!
30 Mayıs 2019

Bu ilginç şekilde çok beğendiğim 2 saatlik Güney Kore yapımı filmi aranızdan "Kenan Buğdaycı" izlemem için bana tavsiye olarak göndermiş. Kendisine teşekkürler edip konumuza geçiyorum. Uzunluğunu da baştan söyledim ki "2 saat mi? Kaç kaç kaç..." diyenler burada zaman kaybetmeyip diğer tavsiyelere bakabilsinler. Şimdi filmimiz, hayatını kaybeden bir insanın öbür dünyada neler yaşadığını konu alıyor. Budist inancına göre, ölen biri 49 gün boyunca 7 farklı mahkemede, dünyada yaptıklarının hesabını verirmiş. İşte filmimiz de bunu konu alıyor ve ölen adamımız, hayatının hesabını tek tek veriyor... Öncelikle uçuk görsel efektler ile bezenmiş bir film izleyeceksiniz. Yani ölüm melekleri, cehennem gardiyanları ve dahası... O yüzden bazı yerler size absürt gelebilir fakat film temelinde "Henüz geç değil, siz de hala yaşarken bir şeyleri değiştirebilirsiniz" mesajı verdiği için o absürt birkaç sahneye pek takılmayın. "Hep 'Öbür taraf' konusu bir filmde işlense nasıl olur?" diye düşünür dururdum, adamlar yapmış. İzlerken şu yaşıma kadar neler yaptım, birine bir kötülüğüm dokundu mu diye düşünmedim de değil... Yorumunuzu çok merak ediyorum, lütfen yazın. E hadi tadını çıkarın!

Along with the Gods - Tanrılarla Birlikte İki Dünya

filmine yorum yap!
Furkan A.
05 Ekim 2023
Güzel filmdi, eşim ve ben keyiflice devam filmini de izledik. Teşekkürler kaan.
Pinkmoon
26 Aralık 2022
Sıkı Üye
Gerçekten iyiydi sürükleyici, akıp giden bir film. Düşündüren, zaman zaman ağlatan... Adamlar yapmış dedim. İkincisi de varmış onu da izleyeceğim.
Ayhan B.
30 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Film muazzam, mutlaka izlenmesi gereken filmlerden. Koreliler film olayını çözmüşler, çok iyiydi çok.
E.N.A.
27 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Oldukça farklı bir yapım olmuş. Beklentiyi çok yükseltmeden izlemeye başlarsanız, düşünürken keyifli vakit geçirebilirsiniz. İnsanın içine dokunan bir tarafı da var. İkinci filmini daha çok beğendiğimi de söylemem gerek. Kafanızdaki soru işaretleri ancak ikinci filmde anlamlı bir şekilde cevaplanacak.
Hatice Ş.
07 Şubat 2022
Fantastik unsurları fazlaca içeren, biraz uçuk bir filmdi.
CLEDRED
29 Temmuz 2021
Çaylak
Ahiret yaşamını çocukça bir şekilde ele almış bence. Görsel efektler fena değildi ama adamın günahlarının çok basit bir şekilde ele alınması, yargılayan tanrıların çocukça davranışları filmi gözümde çok düşürdü. Hayatı falan sorgulamadım bittikten sonra.
ayten Y.
03 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Fantastik ve ‘etik’ konusunu eğlenceli bir yoldan incelese bile, insana da kendini biraz sorgulatabiliyor izlerken. Mutlaka izleyin diyemem ama bence boş zamanınızda izlemeye kesinlikle değer.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Fantastik, çok güzel bir filmdi. Bence izleyin.
Mel
07 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bol animasyonlu, fantastik ve konusu sıra dışı. Bizden farklı kültürden insanların ölümden sonraki yaşam hakkında inanışları hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor. Bazı kısımlarda durup kendinizi sorgularken buluyorsunuz.
Saliha E.
04 Mayıs 2021
Sıkı Üye
Gerçekten güzeldi severek izledim. İnsan sonunda kendine bir ders çıkarıyor.
Daha fazla yorum9
along with the gods: the two worlds izlealong with the gods: the two worlds oyuncularıalong with the gods: the two worlds yorumlarkore filmlerikore film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.