Anna 2019 tr-TR

Anna (2019)

(Suç - Gizem)
2019
IMDB
6.7
(26) 4 131 0 5
124
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
26 Yorum
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
18 Eylül 2019

Filmimiz, işinde başarılı, zeki ve güzel bir suikastçiyi konu alıyor. Genç ve güzel ajanımız, dış görünüşünü ve yeteneklerini de kullanarak birçok hedefin üstesinden geliyor... Filmin ilk çeyreği biraz dingin gelebilir, hiç sıkılmadan devam edin çünkü hemen ileride sizi güzel şeyler bekliyor olacak. Film sürekli "6 ay önce", "3 ay sonra" gibi parçalar ile filmin kurgusunu kafamızda tamamlamamızı sağlıyor. Bu da insana inanılmaz bir haz veriyor doğrusu. Başrolümüz "Anna" karakteri cuk oturmuş, diğer 2 yan rol de öyle. Bu arada ben "Vurdulu Kırdılı" kategorime ekledim ama filme bir aksiyon filmi olarak bakmayın derim. Aslında film, zeki bir genç kızın içinde bulunduğu hayattan kurtulmak için atıldığı maceraları konu alıyor. Unutmadan; Filmde birkaç küçük +18 sahne de var, söyleyeyim de kulağım çınlamasın. 1 buçuk saatten biraz fazla olan süresi, birkaç sürprizi ve ortalamanın üstündeki başarılı sahneleri ile keyifle izlediğim bir film oldu bu. Hadi darısı başınıza... Bu arada aşağıya da olumlu veya olumsuz yorumunuzu bırakmayı unutmayın, hadi tadını çıkarın!

Anna - Anna

filmine yorum yap!
Aslı B.
31 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Güzel sürprizli bir filmdi. Kurtlar Vadisi'ni aratmadı. Sıka sıka ilerledi Anna :) Birde filmde Pump Up The Jam şarkısı olması çok güzeldi. Biraz eski bir şarkı ama hareketli olduğu için, filmle uyumlu olmuş. Filmde müzik, şarkı da önemli benim için. İzlenir.
Birgül
02 Nisan 2023
Çaylak
Bu filmi izlediğim zamanlar ajan filmlerine çok düşkündüm ve gerçekten de keyif aldığım bir filmdi bayılıyorum böyle şeylere.
GÜVENÇ S.
09 Şubat 2023
Çaylak
Kurgusu güzel. Klasik bir ajan filmini sürükleyici yapmışlar. Luc Besson'u tebrik ederim.
Bülent K.
07 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Bu filmden sonra bir an için ajan olmak isteyebilirsiniz ama bu düşünceyi hemen silin kafanızdan :)) Güzel, eğlenceli bir filmdi, izlenir...
Saliha E.
12 Nisan 2022
Sıkı Üye
Ajan filmlerini sevenler bu filmi beğenebilir. Zamanda gidip-gelmeler filmi en iyi yapan şeylerden biriydi bence.
ayizim
01 Şubat 2022
Çaylak
Piyasada bu tarz senaryolar çok var aksiyonu seviyorsanız izleyin vakit kaybı değil bence izletiyor kendini ama tabi zevk meselesi herkesin zevki farklı.
Kerem D.
21 Ocak 2022
Zaman kaybıydı, hayatımdan 2 saat çaldı, tavsiye etmiyorum.
Enes E.
08 Aralık 2021
Sıkı Üye
Filmi izlerken Ezel ile Ramiz dayıyı izliyor gibi oluyorsunuz :)
leyla A.
12 Kasım 2021
Çaylak
Başrol hoş kadın. İçinde ajan geçen kitapları, filmleri severim. Bu yüzden keyifli geldi izlemek.
widight
27 Haziran 2021
Sıkı Üye
Güzel bir kız, acımasız bir katil olur mu hiç demeyin! Oluyormuş :) Filme puanım: 8/10
Daha fazla yorum16
anna filmi 2019anna filmi fragmananna filmi oyuncularıanna filmi konusuanna filmi konusu 2019anna filmi izle2019 filmleri2019 film tavsiyelerien yeni filmleren güncel film önerilericasus filmlerisuç filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.