Anne! 2017 tr-TR

Anne! (2017)

(Gerilim - Dram)
2017
IMDB
6.7
(20) 3 46 0 5
36
10
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
2s 1dk
IMDB
6.7
BU FİLM
10b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
15 Haziran 2021

Bu filmi ilk olarak Elif ve son olarak da aranızdan "Mesut Altunay" izlemem için göndermiş. Fakat bu 2 tavsiye arasında da 10 kadar kişi daha bu filmi bana tavsiye etmiş. Herkese teşekkürler edip konumuza geçiyorum.. Filmimiz, sakin ve sıradan bir hayat süren bir çiftin, oldukça büyük evlerine gelen bir misafir ile değişen hayatlarını konu alıyor... Öncelikle bu filmi izleyenlerin çoğu "Hiçbir şey anlamadım" diyerek filmi yarıda bırakıyor. Size tavsiyem bu hataya düşmeyin; Tamam film garip ilerliyor, anlamsız şeyler oluyor ve sürekli "Neden?" diye soruyorsunuz fakat bitirdikten sonra filmde anlatılmak isteneni okuduğunuzda "Vay!" deyip tüm taşlar yerli yerine oturuyor ve damağınızda nefis bir tat kalıyor. Size önerim, bu filmi izleyin ve hemen sonra sizin için yazdığım şu inceleme yazısına göz atın. Ben filmi başarılı buldum. Tüm göndermeleri, her detayı zekice düşünülmüş. Yıllar sonra bile izlendiğinde aynı tadını koruyabilecek yapımlardan... Filmi izleyin, incelemesine mutlaka göz atın ve sonra yorumunuzu aşağıya bırakın, hadi tadını çıkarın! 

Anne! - Mother!

filmine yorum yap!
Gökmen D.
31 Ekim 2023
Sıkı Üye
İlk başta biraz anlamakta zorluk çekseniz de yakaladığınız zaman gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Tabii filmi izledikten sonra incelemelerle yakalayamadığınız birçok detayı da öğreniyorsunuz. Bana göre bazı göndermeler bayağı bir abartılmış ama genel olarak başarılı bir sanat filmi olmuş. Oyunculuk olarak Jennifer Lawrence anlatılan hikayede rolünün hakkını vermiş ve yaşanılan durumları rolü içerisinde doğru şekilde yansıtmış. Benim gibi metaforu yüksek filmler seviyorsanız, konusu itibarıyla da zaten öyle olmak zorunda oluyor, izlemenizi öneririm.
Ertuğrul U.
13 Eylül 2023
Sıkı Üye
Kaan'ın inceleme yazısını da okuyun derim filmi anlamadıysanız, tam olarak anlatmış. Filmin ne demek istediğini ben de anlamamış ve filmin sonuna kadar sinirden kafayı yiyip kulaklığı kırma noktasına gelmiştim o kadar etkiliydi, sonunu görünce anladım her şeyin ne anlama geldiğini. Filmin sonuna kadar izlerseniz güzel film olduğunu anlarsınız ama sonuna gelebilmek de büyük başarı.
aylan İ.
09 Mayıs 2023
Çaylak
Ben de ilk izlediğimde anlamamıştım ama sonradan bazı analizler ve incelemeler okudum. İşte o zaman taşlar yerine oturdu ve bende çok farklı bir etki bıraktı. Bence izlemeğe değer.
Hacer Ö.
20 Kasım 2022
Sıkı Üye
Filmde aşırı gerildim ve adamın bencilliği de beni deli etti.. Sanat filmiyse bu film, bana göre değildi. Saçma sapan, anlamsız bi film olduğunu düşünüyorum.. Keşke izlemeseydim.
Bedia
26 Nisan 2022
Sıkı Üye
Bu film hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadan izliyorsanız eğer, bu neydi şimdi ben ne izledim demeniz çok normal. Ancak filmde verilen metaforları sonrasında kafanızda oturttuğunuzda senarist ve yönetmene inanılmaz bir hayranlık duyuyorsunuz. Yani diyeceğim şu ki; film harika ötesi...
Ayfer Y.
09 Mart 2022
Sıkı Üye
Filmi izlediğimde çok saçma bulup vaktimi boşa harcadığımı düşünmüştüm ki Kaan'ın incelemesini okuyunca taşlar yerine oturdu. Filmi izledikten sonra hemen incelemeyi okuyun derim. Yoksa anlam verilemiyor filme.
Pinkmoon
11 Şubat 2022
Sıkı Üye
İzledikten sonra Kaan'ın açıklamalarını okumasaydım hiçbir şeyi anlamlandırmayacaktım. Sanat filmi bana göre değil galiba.
Henry Chinaski
28 Aralık 2021
Çaylak
Beğenen arkadaşlara saygı duymakla birlikte bu filmle ilgili görüşlere hiç katılmıyorum.. Filmi izlemeden önce bir kaç yerde yapılan çok iyi film, muhteşem, yorumlarına denk geldim ve sanırım iyi bir gerilim diye düşündüm.. Film izlemeden önce genelde açıklamasını okurum ve eleştirilere göz atarım.. Ama bu filmin sadece özetine göz attım ve herkesin okuduğu gibi konu hakkında biraz ön bilgiden sonra filme başladım.. İlk bir saat geçtikten sonra kendime bu saatten sonra ne olabilir de bu film hakkında benim düşüncemi değiştirebilir diye sürekli sora sora filmi bitirdim. Şimdi burada ki yorumlara bakıyorum da.. Yine Türk ulusunun süper dehaları çıkmış meteforik anlatım falan güzel sözlerle çok iyi bir filmdi, yok anlayamayanlar düşük puan vermiş, herkes seyretmesin gibi laflar..Ya kardeşim filmin konusunda gerilim yazıyor.. Özet kısmına bakıyorum iki kişi bir ev yok gizemli komşu falan filan.. Bu ne saçmalıktır ya.. Neymiş Tanrı doğa ana, adem ve havva, yasak elma, habil kabil, nuh tufanı... Ya sizin metoforiğinizi yiyeyim.. Ha siz anladınız ben ve benim gibiler anlayamadık.. Yok böyle bir film.. Yazarsın adam gibi konusunu, ilgisi olan metoforizmalar da izler.. Benim zamanımı böyle safsatalarla çalamazsın.. Metoforikler bu kadar derin düşünmeye bu kadar başa dönmeye gerek yok.. Sokağa çıkın yada akşam haber denebilirse haberlere bakın.. İnsanlığın nereye gittiği ortada.. Doğuyoruz ve ölüyoruz.. Bu net olan ikisinin arasında yaşadıkların yaşayacakların herkesin kendisine kalmış.. Bırakın bu din zırvalıklarını da sadece insan gibi yaşayın yeterli olacaktır. Venedik te bile yuhalanan filme bizim insanımız metoforik diyor. .Hayatımda izlediğim en gereksiz film NET.
SPOILER [GÖSTER]
Buket D.
30 Ağustos 2021
Sıkı Üye
Güzel bir film, sadece incelemesini okumadığınızda biraz havada kalıyor.
rıdvan K.
15 Temmuz 2021
Sıkı Üye
Vakit kaybıydı, gereksiz uzatılmış, bence saçma.
Daha fazla yorum10
anne filmi konusumother filmi konusuanne filmimother filmietkileyici film önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.