ARQ 2016 tr-TR

ARQ (2016)

(Bilim Kurgu - Gizem)
2016
IMDB
6.4
(18) 4 73 0 5
60
13
İZLEDİM
SONRA İZLE
18 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
31b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Şubat 2018

Filmimiz, çok da uzak olmayan bir gelecekte, "enerji" sorunu ile yüzleşen bir dünyada geçiyor. Bir çiftimiz bir laboratuvarda uyanıyor ve yüzü maskeli adamlar tarafından saldırıya uğruyor. Fakat bu süreç içinde adamımız bu olayları daha önce yaşadığını hatırlıyor ve beyninizi bir miktar yoracak olan kısır döngü böylece başlıyor... Bu arada filmimiz tek mekanlı ve düşük bütçeli bir film. Fakat tüm bunlara rağmen kendini sonuna kadar izletmeyi başarıyor. Biraz dejavu, biraz gizem, biraz da bilim kurgu. E hadi tadını çıkarın!

ARQ - ARQ

filmine yorum yap!
Legolas
21 Aralık 2023
Çaylak
Başından sonuna kadar müthiş, merak uyandıran ve sıkılmadan izlediğim bir filmdi. Hele ki döngüde bir değişme olunca enfes bir hal almaya başladı. Özellikle bir sahne var ki acayip şeyler, işler...
Mustafa
23 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Netflix filmi olduğu için beklentimi çok yüksek tutmamıştım. Kendi türü arasında ortalama bir film. Beklentinizi çok yüksek tutmadan izleyin.
Ayhan B.
16 Temmuz 2022
Usta Yorumcu
Kötüydü baya baya kötüydü. Çakma "Yarının Sınırında" filmi... Harcanan emek diyeceğim o da yok bi ara gözüm kanadı, bitmiyor da nasıl bi şeyse...
Zeynep
04 Haziran 2022
Sıkı Üye
Çerezlik bir time loop filmi, ben beğendim, boş zamanda değerlendirilebilir bence.
Serkan B.
07 Ocak 2022
Usta Yorumcu
Tek mekanlı filmler Kaan'ın seçimi ile gelince iyi oluyor. Seyirlik ve çoğunlukla da dolu bir filmdi. Biraz baş döndürücü bir tekrara sarıyor ancak başı neyse de sonu pek yok gibi. Ama yine de izlenir.
Seçim S.
20 Ekim 2021
Çaylak
Sinemada filme geç kalırsın ve film bitmeden de çıkman gerekir. Aynı o hissi uyandırdı bende. Filmin bi başı sonu yok gibi bi tuhaf. Kötü mü değil ama ne bileyim :)
ImPredox
27 Ağustos 2021
Çaylak
Konusu farklı ve güzeldi fakat bir süre sonra sıkılmaya başlamıştım. Neyse ki kısa süren bir film olduğundan tek seferde izleyebildim. İzlemesem de olurmuş ama vakit kaybı olarak da değerlendiremem. Kafa dağıtmak için izlenir.
Ömer C.
07 Şubat 2021
Hikayesi ve sonuyla pek büyüleyemedi ama çok da kötü değildi.
Büke alayunt
23 Ocak 2021
Sıkı Üye
Konusu farklı ve ilgi çekici filmlere merağınız varsa kesinlikle izleyin derim.
ayten Y.
27 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Konuyu anlatmadan hikayeye hemen giriyor ve bu yüzden aksiyon ilk dakikalardan başlıyor. Loopların birbirinden olabildiğince farklı ilerlemesi güzel. Boş bir zamanda izlenecek kafa dağıtmalık, sizi yormayacak bir film.
Daha fazla yorum8
arq filmiarq filmi konusuarq filmi 20162016 filmlerimindfuck filmlerbeyin yakan filmlernetflix filmlerinetflix film önerileribilim kurgu filmlerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.