Aşk Engel Tanımaz 1999 tr-TR

Aşk Engel Tanımaz (1999)

(Romantik)
1999
IMDB
7.1
(8) 4 53 0 5
52
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.1
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
13 Eylül 2018
Filmimiz, gayet de klişe olan "Zengin kız-Fakir oğlan" konusunu keyifli bir şekilde işliyor. Şehrin pek de tercih edilmeyen bir bölgesinde kendince bir hayatı olan adamımızın dükkanına bir gün ünlü bir aktris giriyor ve gelgitlerle dolu, eğlenceli bir aşk macerası böylece başlamış oluyor... Yıllar yıllar önce izlemiştim bu filmi. Yolumuz tekrar kesişince yeniden izlemeye karar verdim ve kafamdaki eksik kısımları da tamamlayıp buraya, size tavsiye etmeye getirdim. 2 nefis oyuncuyu, tam 2 saat boyunca nefis "Londra" manzarası eşliğinde izleyeceksiniz. Her ne kadar konu "aşk" olsa da filmin eğlenceli ve komik kısmı da ağır basıyor. Bu yüzden bir yandan da çok iyi bir hafta sonu filmi bu. Şöyle kış da yaklaşırken bir hafta sonunda kendinizi bu filme bırakın derim. Yorumunuzu da aşağıya yazmayı unutmayın tabi... E hadi tadını çıkarın!

Aşk Engel Tanımaz - Notting Hill

filmine yorum yap!
Ahmet Ç.
16 Haziran 2023
Sıkı Üye
Oyunculukları çok hoşuma gitti, Julia Roberts var diye izledim ve gerçekten güzeldi, izleyin pişman olmazsınız.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
İki sevilen oyuncu ve güzel bir senaryo. Duyguyu izleyiciye geçirmek isterken hissedilen yapmacıklığın mide bulandırmadığı abartısız bir romantik komedi.
Enis Y.
07 Eylül 2021
Çaylak
Hugh abimiz çekingen bir tipi donuk oyunculuğuyla "cuk" diye doldurmuş. Julia ablamız da döktürüyor tabii. İzlemeniz tavsiye edilir, teşekkürler Kaan.
Serkan B.
21 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Efsaneyi görünce yazmadan edemedim. Az buçuk romantizmi kenarından dahi yaşayanın bu filmden çok keyif alacağı muhakkak. Julia Roberts ve Hugh Grant bu filmle birçok insanda yer tutmuştur.
gözleri yaşlı
04 Nisan 2021
Çaylak
Çok uzun zaman önce izlediğim ve gerçekten çok beğendiğim bir filmdi. Bu kategoride kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
katilcivciv
09 Kasım 2020
Sıkı Üye
Sevimli ve romantik bir filmdi. Biraz uzun gelse de güzeldi.
ilayda B.
04 Eylül 2020
Çaylak
Gayet tatlı bir filmdi. Sakin bir vakit geçirmek için izlenirr :)
Hazal C.
14 Eylül 2018
Sıkı Üye
Kaan beni can evimden vurdun :) Muhteşem bir filmdir bu çok uzun yıllar önce izlemiştim o kadar tatlı bir romantik komedidir ki bunun üzerine bir film daha gelmedi. Oyuncular yaşlandı neredeyse elden ayaktan düşecekler ama böyle tatlı bir film gelmedi. Tavsiye ediyorum izlemeyenlere.
aşk engel tanımaz filmiaşk engel tanımaz filmi konusunotting hill filminotting hill filmi konusujulia roberts filmlerifilm önerilerifilm önerisifilm tavsiyesiromantik filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.