Açlık 2023 tr-TR

Açlık (2023)

(Gerilim - Dram)
2023
IMDB
6.7
(7) 4 41 0 5
38
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
2s 25dk
IMDB
6.7
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
23 Nisan 2023

Aranızdan Ömer'in de tavsiye olarak gönderdiği bu Netflix filmi, mahalle arasında aile lokantasını idare etmeye çalışan 20'li yaşlardaki yetenekli bir genç kızın, kendini birden ünlü bir şefin mutfağında bulmasını ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Genç kız, hünerlerini göstermeye çalışırken bir yandan da ünlü şefin ağır disiplini altında kalmamak için savaşmak zorunda kalıyor... Öncelikle bu Netflix filmi kesinlikle beklentimi aşmayı başardı. Damağımda, çok sevdiğim Whiplash filmindeki o usta-çırak tadını bıraktı. Süresinin 2 saatten fazla olması sizi korkutmasın çünkü film sıkmadan sürüklemeyi başarıyor. Mutfaktaki o telaşı, gerilimi iyi bir şekilde veren, nefis yemek sunumlarıyla görsel bir ziyafet çektiren, disiplini, mücadelesi bol, hikayesi dramatik ve alt metninde söylemek istediği bir eleştirisi de bulunan bir film izleyeceksiniz, benden söylemesi... Yorumlarınızı da aşağıya mutlaka bırakın, hadi tadını çıkarın!

Açlık - Hunger

filmine yorum yap!
Öykü S.
13 Ocak 2024
Bol sosyal mesajlı izleyip bittikten sonra üzerine düşüneceğiniz bir film. Sosyete hayatını çok güzel eleştirmiş. Asıl olayın inanç olduğunuda vurgulamış. Kazandığınız şeyler gözünüzü boyadığında yolunuzdan şaşarsınız ve istediğinizin ne olduğunu unutursunuz. İzlemeye değer ☆
mustafa Y.
27 Aralık 2023
Şef konusunu çok güzel irdeliyor, mutfağa ve zenginlerin hayatına farklı bir bakış sunuyor, Netflix filmi olmasına rağmen gayet başarılıydı.
Nazlı Ç.
04 Ekim 2023
Sıkı Üye
Genel anlamda beğendim. Başlarda sıkıldım fakat şovları, görsel şölenleri, anlatmak istedikleri o mesajla içine çekmeyi başardı. Filmin kusuru uzun olması değildi de çok duygusuzdu bence.
Ebrar C.
07 Haziran 2023
Çok güzel bir filmdi, yalnız süresi bir tık daha kısa olabilirdi.
Hazal C.
15 Mayıs 2023
Sıkı Üye
Netflix'te karşıma çıkıyordu kaan da bahsedince izleyeyim dedim, ben sevdim. Hem başrol hem de sert mizaçlı şefimiz gayet başarılıydı.
lemans
27 Nisan 2023
Çaylak
Filmin sonunda verdiği mesaj izleyiciyi etkiliyor. Bittikten sonra değer algımızı sorgulatan bir film.
Yiğit Ş.
24 Nisan 2023
Çok güzel filmdi ama Netflix'te Türkçe seslendirmesi yoktu, benim gibi düşünenler için bu can sıkabilir.
hunger film konusuhunger filmi yorumhunger filmi 2023hunger filmi netflixmutfak filmleriaşçı filmlerien yeni netflix filmleriaçlık filmi netflixgaza getiren filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.