Karanlık Gece 2022 tr-TR

Karanlık Gece (2022)

(Gerilim - Suç)
2022
IMDB
6.9
7
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
1s 54dk
IMDB
6.9
BU FİLM
3.7b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
26 Ocak 2024

2 saatlik bu Özcan Alper filmi, Toroslar'daki bir dağ kasabasında yaşayan, ara ara müzikle de ilgilenen genç bir adamın yaşadıklarını konu alıyor. Çok farklı bir arkadaş grubuyla da büyüyen adamımız, bu küçük köyde yaşanan bazı olayların kendisini rahatsız etmesiyle bir mücadeleye girişiyor. İşte bu sakin ilerleyen fakat iyi oyunculukların yer aldığı film de, kırsalda geçen bu olaylar zincirini konu alıyor... Öncelikle Kurak Günler, Sarmaşık ve Bir Zamanlar Anadolu'da gibi dingin ilerleyen yerli filmler ilginizi çekiyorsa, muhtemelen bu filmi de izlemek sizin için zor olmayacaktır. Fakat bu tarz filmler sizlik değil ise hemen diğer tavsiyelerime geçin derim... Ben bu filmdeki oyunculukları, şahane toros manzaralarını ve sanki şu an Anadolu'nun bir yerinde yaşanan gerçek insanların günlük hayatına konuk olmuşcasına çekilen aşırı doğal sahneleri sevdim. Ha senaryo daha sağlam olabilir miydi? Kesinlikle. Fakat, özellikle yerli filmlerimizde 'pozitif ayrımcılık' yaparak yabancı filmlere nazaran daha çok eksiği görmezden gelmeye ve elimden geldiğince desteklemeye çalışıyorum... Dediğim gibi bu tür filmler sizlikse, bir şans verin derim... Şimdilik Netflix'te de yayında, fakat siz bunu okurken hala olur mu bilemiyorum tabi. Hadi iyi seyirler!

Karanlık Gece - Karanlık Gece

filmine yorum yap!
Mehmet C.
08 Şubat 2024
Sıkı Üye
Aslı arkadaşımızın da dediği gibi bencede herkese hitap etmeyebilir ama taşrada geçen filmleri sevenler beğenecektir.
Aslı B.
28 Ocak 2024
Usta Yorumcu
Dağ manzaraları güzeldi. Oraya gidip kafa dinlemek isterim. Sakin kafayla, bol vaktiniz olduğu bir zamanda, izlenir. Herkese hitap etmeyebilir. Ben sonuna kadar izledim, etkilendim, güzeldi.
karanlık gecekaranlık gece konusukaranlık gece filmikaranlık gece film yorumkaranlık gece oyuncularıyerli filmlertürk filmlerinetflix yerli filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.