Bir Zamanlar Anadolu'da 2011 tr-TR

Bir Zamanlar Anadolu'da (2011)

(Dram - Polisiye)
2011
IMDB
7.8
(7) 4 51 0 5
48
3
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
8.2b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
25 Şubat 2018
Filmimiz, kırsalda yaşanan bir vaka üzerine polis ve jandarma ile hareket eden doktor ve savcımızı merkeze alıyor. Fakat öyle vurdulu kırdılı ya da hop oturup hop kalktığınız gerilim dolu sahneler aramasın gözleriniz, çünkü filmimiz baştan sona belli bir durağanlıkta ilerliyor. Fakat sahneler, diyaloglar, jest ve mimikler öyle gerçek ki, sanki izlediğiniz bir film değil de o an Anadolu'nun bir yerinde yaşanan bir olay sanıyorsunuz. Hani hep iyi filmleri izledikten sonra "Bizden neden böyle filmler çıkmıyor?" diye yakınıyoruz ya, çıkıyor arkadaşlar. Bunun en iyi kanıtı da bu film. Sadece sabırla, odaklanarak izlemelisiniz... Aldığı ya da almaya aday olduğu ödüllerden bahsetmeyeceğim. Taş gibi kadrosundan da... Sadece izleyin ve yorumunuzu aşağıya bırakın. Hadi tadını çıkarın.

Bir Zamanlar Anadolu'da - Once Upon a Time in Anatolia

filmine yorum yap!
Aslı B.
08 Mart 2024
Usta Yorumcu
Kadro sağlam, Anadolu'dan manzaralar muazzam. Filmi izlerken sıkılmak mı? Asla... Hatta bir yerinde sesli güldüm :) Deli misin Nuri Bilge Ceylan filminde de gülünür mü? demeyin. Herkes ceset peşine düşmüş, ağaçtan elma koparan ,kavun toplayan "Arap" karakteri beni çok güldürdü. Yurdumdan insan manzaraları. Anadolu insanını da bu kadar güzel ve doğru, içten yansıtan bir film. Mutlaka izleyin.
Ertuğrul U.
05 Eylül 2023
Sıkı Üye
Genelde yerli filmler izlemem ama bu film önerildi diye izleyeyim dedim, pişman da olmadım anlatmak istediği anlatım şekli kadrosu falan güzeldi ben beğendim size de izlemenizi tavsiye ederim.
Gokhankozan
26 Ocak 2023
Sıkı Üye
Bu film bir şey söylemiyor. Bu film bir şey anlatıyor. Anlattığı şeye değil anlatışına odaklanın.
Ayhan B.
20 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Sıkılmadan izleyen arkadaşlara oscar ödülü verilmeli... "Adam durdu sigara yaktı bakındı, sonra tekrar bakındı, suçlu kimdi? aslında suçlu zamandı, çünkü çok değerliydi.."
MuratS
31 Ekim 2021
Çaylak
Kadro bile filmin övmeye gerek olmadığının kanıtıdır. Türk filmlerine ön yargısı olanların kesinlikle ön yargısını yıkacak bir yapım.
Erdem A.
06 Aralık 2019
Usta Yorumcu
Film, izlerken gerçekten seni alıp kendi dünyasına götürüyor hele o Ercal Kesal ile olan yemek sahnesi yok mu bir an kendimi o sofrada oturan biri gibi hissettim.
yeşim D.
02 Eylül 2019
Çaylak
Mükemmel bir film, defalarca izledim. Nuri Bilge Ceylan'ın tüm filmlerini izledim ama bunun yeri ayrı bende. ayrıca kış uykusu, üç maymun ve son filmi ahlat ağacı da çok iyi.
once upon a time in anatolia 2011once upon a time in anatolia 2011 filmi konusuonce upon a time in anatolia filmi oyuncularınuri bilge ceylan filmlerifilm önerileriyerli filmlerfilm tavsiyeleriyerli film tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.