Kan Gölü 2008 tr-TR

Kan Gölü (2008)

(Aksiyon - Gerilim)
2008
IMDB
6.8
(14) 4 44 0 5
37
7
İZLEDİM
SONRA İZLE
14 Yorum
1s 31dk
IMDB
6.8
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
17 Ocak 2020

Yine "Ben bunu nasıl gözden kaçırmışım?" dediğim bir film tavsiyesi ile karşınızdayım. Şimdi filmimiz, ormanın içindeki göl kenarında keyifli bir vakit geçirmek isteyen tatlı bir çiftin yaşadıklarını konu alıyor. Çiftimiz tatillerini yaparken birden ortaya çıkan ipsiz sapsız gençler çiftimizin tadını kaçırıyor ve zirvede yaşanan bir gerilim böylece başlamış oluyor... Öncelikle uzun zamandır bir filmi izlerken bu kadar sinirlenip, gerildiğimi hatırlamıyorum. Bazı sahneleri sinirden yumruğumu ısırarak izledim bile diyebilirim. Yalnız dikkat; Kamp yapmak ya da sevgiliniz veya eşiniz ile doğada bir tatile çıkmak istiyorsanız bu filmden sonra 2 kez düşünebilirsiniz, uyarayım... Aslında sizi tanıyorum ve çoğunuzun bu filme, sırf senaryosunun gidişatı nedeniyle "dislike" vereceğini de az çok tahmin edebiliyorum. Fakat bence yapmayın. Yani yüzeysel olarak bakmayın ve filmi izledikten sonra kendinize "Gerildim mi?", "Sonuna kadar ne olacak diye merak ettirdi mi?" sorularını sorun. Cevaplarınızı da yorum olarak hemen aşağıya bırakın ki bu filme göz atacak binlerce kişiye de yardım etmiş olun... Kısacası, gerilmek, bol bol sövmek ve biraz da deliye dönmek istiyorsanız bu filmi kaçırmayın derim. Çünkü 1 buçuk saatlik bu film, sizi tam da bu şekilde etkilemeyi başaracak... Bu arada filmimizde birkaç +18 sahne de mevcut. Hadi tadını çıkarın!

Kan Gölü - Eden Lake

filmine yorum yap!
Mustafa
17 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Filmi izlerken ne kadar gerildiğimi, kaç defa yumruklarımı sıktığımı anlatamam. Galiba en çok küfür ettiğim film bu film oldu. Şöyle sinir bozucu, gerilimli yer yer de kanlı bir film izlemek istiyorsanız kaçırmayın.
Hacer Ö.
05 Aralık 2022
Sıkı Üye
Yine beni 'acaba ben olsam ne yapardım' diye düşündüren müthiş sinir bozucu ve her an diken üzerinde izleyeceğiniz bir film... Ah o bilmem ne çocuklarını elime bir geçirsem' diyerek izledim.. Sonu böyle olmamalıydı. %100 haklı olup yine kendini ifade edemeden haksız final yapan bir filmdi... Gerilim seviyorsanız kaçırmayın. İyi seyirler.
Serkan B.
09 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Gayet sürükleyici, bol kanlı ve sinir bozucu diyalogların bolca yaşandığı, garip bir kurgu ve daha garip bir olaylar zinciri... Kan tutanlar harici geri kalanlar izleyebilir.
dwaekki W.
21 Haziran 2021
Usta Yorumcu
Bu filmin biraz daha abartılması gerek. Bence etkileyici ve sürükleyici bir film.
Burcu G.
24 Nisan 2021
Ortalama, düşük bütçeli ve rahatsız edici bir film. Çok fazla beğenmedim.
Gökçen Y.
28 Aralık 2020
Usta Yorumcu
Senaryo klişe de olsa akılda kalıcıydı. Seviyorum bu tarz filmleri. Kaçırmayın.
Dark
06 Kasım 2020
Çaylak
Sonu böyle olmamalıydı... Daha farklı bitse aklıma bu kadar takılmazdı.
Tuanna C.
14 Eylül 2020
Sıkı Üye
Gerçekten beklemediğim kadar iyi çıktı. İzleyin millet!
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Film gerçek hayatta da yaşanabilecek bir durumu anlatıyor. Dünyanın farklı bölgelerindeki bu tarz garip olaylar insanlığı sorgulatıyor. Film gerilim ve sinir etmeye yönelik yapılmış, kesinlikle izleyin.
Burak Ö.
23 Temmuz 2020
Yıllar önce izlemiştim, tekrar aynı heyecan ile izledim. Gerilimin yanı sıra, sinir uçlarınızla oynayacak bir film.
Daha fazla yorum4
eden lake konusueden lake izleeden lake yorumlareden lake oyuncularkan gölü filmi izlekan gölü konusukan gölü yorumlargerilim filmlerigerilim filmi önerilerihayatta kalma filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.