Aşk Gibi Bir Şey 2005 tr-TR

Aşk Gibi Bir Şey (2005)

(Komedi - Romantik)
2005
IMDB
6.6
5
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
1 Yorum
1s 47dk
IMDB
6.6
BU FİLM
5.0b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
29 Ağustos 2022

Filmimiz, yolları bir şekilde kesişen 2 gencin, 6-7 yıl boyunca süren ve adını bir türlü koyamadıkları bir ilişkiyi konu alıyor. Çiftimiz bu ilişkinin adını pek koyamıyor çünkü hem aralarındaki mesafe, hem de neredeyse birbirlerinin zıt karakterleri olmaları onların kaderlerini biraz etkiliyor. Birlikteyken çok keyifli vakit geçiren çiftimiz, zamanla farklı hayatlara konuk oluyor ve başka başka maceralara girişiyorlar. Peki ya bu 2 gencin sonu ne oluyor? İşte bu sorunun cevabını da bize film veriyor... 2000'lerin başında yayınlanan bu tür romantik-komedi filmlerindeki bu havayı çok seviyorum. Tuşlu telefonlar, daha az dijital bir dünya ve gerçek hisler... "Sevgili ile İzlemelik" kategorimizde de mümkün olduğunca bu tür filmleri tavsiye etmeye çalışıyorum ve bence bu film de o kategoriye girecek kadar ortalamanın 1 tık üzerinde... E hadi iyi seyirler!

Aşk Gibi Bir Şey - A Lot like Love

filmine yorum yap!
Yasemin B.
05 Nisan 2023
Çaylak
Kaan'ın tavsiyesiyle izledim. Çok tatlı, klasik bir romantik film. 90'ların o çok normal, ama bugünden bakınca ne de özgür görünen dünyasına yolculuk yapmak çok iyi geldi :)
aşk gibi bir şey filmi konusua lot like love filmi konusuromantik filmlerromantik komedi filmleriromantik komedi filmi önerilerisevgiliyle izlenecek filmler

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.