Av Köpekleri 2016 tr-TR

Av Köpekleri (2016)

(Gerilim - Dram)
2016
IMDB
6.5
(7) 3 22 0 5
14
8
İZLEDİM
SONRA İZLE
7 Yorum
IMDB
6.5
BU FİLM
15b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Temmuz 2018
Bitirdikten sonra "Yıllardır ben bu filmi nasıl kaçırmışım?" diye yakındığım bir tavsiye ile karşınızdayım. Filmimiz, psikopat bir çift tarafından kaçırılan 17 yaşındaki bir kızın verdiği amansız mücadeleyi konu alıyor... Uzun zamandır ekran karşısında "Hadi be!" diyerek yumruğumu ısırıp pür dikkat kesilmemiştim. Film sizi öyle bir moda sokuyor ki, olanlardan çok, bir sonraki sahnede olacakları düşünmekten gerim gerim geriliyorsunuz. Şahsen benim avuçlarım terledi. Bu film sizi hem gerecek, hem de sinirinizi fazlasıyla bozacak. Ben lafı uzatmadan hemen gidip bu filmi izleyip gelin. Sonra da yorumunuzu aşağıya bırakın. E hadi hala burada mısınız? Tadını çıkarın!

Av Köpekleri - Hounds of Love

filmine yorum yap!
Bedia
03 Mayıs 2022
Sıkı Üye
Kendimi öyle kaptırdım ki gidip adamın ağzını, burnunu kırmak istiyorum kadına ne demeli! Gerici değil sabır zorlayıcı bir filmdi. Alttan ince ince mesajlar veriyor.
Zeynep D.
20 Aralık 2020
Çaylak
Açıkcası bu filmi büyük umutlarla açtım fakat beklentimi karşılamadı. Beni psikolojik olarak çok olumsuz etkiledi ve sonu hiç tatmin edici de değildi. Bence senaryosu zayıf, anlamlandıramıyorsunuz. Tavsiye etmiyorum, ben izlememiş olmak isterdim.
Gökhan Özkol
21 Mayıs 2020
Usta Yorumcu
Filmde inanılmaz derecede boşluk var, izlerken fazlasıyla sıkıldım. Normalde kanlı, işkence, kaçış tarzı filmleri severim ama bu filmde aradığım şeyi bulamadım ne yazık ki. Filmde elle tutulur tek bir şey var o da sonu. Bir saat kırk sekiz dakika bunu izleyeceğinize gidin başka bir film izleyin, zaman kaybı.
Candan V.
20 Aralık 2019
Gerçekten çok iyi filmdi!
Ahmet D.
28 Ekim 2018
Çaylak
Film biraz basit ve zerre gerilim yok. Sinir eden film türüne örnek olabilir. Arada öyle filmler çıkabilir tabi her tavsiye edilen iyi çıkar diye bişi yok
Mert A.
06 Ağustos 2018
Sıkı Üye
Sonlarına doğru sinirden duvar yumruklatan bir film gerçekten. Bir film karşısında bu şekilde hisler yaşamayalı çok uzun zaman olmuştu sadece bu yüzden bile alkışı hak ediyor beni çok etkiledi.
Tolga O.
01 Ağustos 2018
Pişman olmayacağınız dolu dolu bir film . Bu türü sevenler için biçilmiş kaftan
2016 filmlerihounds of love filmihounds of love filmi konusuav köpekleri filmi 20162016 film önerilerigerilim filmlerihayatta kalma filmlerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.