Ay 2023 tr-TR

Ay (2023)

(Dram - Bilim Kurgu)
2023
IMDB
6.7
5
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
2 Yorum
2s 9dk
IMDB
6.7
BU FİLM
5.3b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Eylül 2023

Filmimiz, yıllar önce yapılan başarısız deneme sonrasında Ay'a gitmek için yola çıkan 3 Koreli astronotu ve sonrasında yaşananları konu alıyor... Astronotlarımızdan 1 tanesi, kendini birden çok başka bir hayatta kalma mücadelesinin tam ortasında buluyor ve işte film de bize, başından sonuna kadar bu süreci an be an aktarıyor... Öncelikle; yıllardır artık beni tanıyanlarınız bilir, 'uzay' temalı yapımlar benim hemen dikkatimi çekmeyi başarıyor. Bu yüzden 'uzay' konulu yeni filmlerin yayınlanma tarihleri, her zaman takvimimde bellidir. Bu Kore filmi de beklediğim yapımlardan biriydi ve beni tatmin etmeyi de başardı. Kore filmleri her zaman çok fazla dramatik ve karakterlerimiz de çok fazla tepkilidir. Bu yüzden bu kısımları es geçip, sadece 'uzay' konulu olarak bakıyorum bu filme ve bence gayet de başarılı. Hem heycanlı, hem de 'çılgın' fikirlere sahip olayları izliyoruz filmde. Üstelik hem de uzayda... Ayrıca film 'Ağlatsın' kategorime ekleyecek kadar da dram içeriyor, bu yüzden bu filmi size o kategoride de tavsiye etmek istedim... Bence kesinlikle bir şansı hak ediyor. Şu videomda da diğer iyi Kore filmlerini size tavsiye etmiştim, onlara da göz atmayı unutmayın... Hadi tadını çıkarın!

Ay - The Moon

filmine yorum yap!
mihri
03 Kasım 2023
Çaylak
Koreliler filmlerinde bile Amerika hayranlığından, ona bağımlı bir ülke olmaktan kurtulamadı.. Ben bir koreli olsam üzülürüm yani. Ben sevmedim.
Mehmet C.
01 Ekim 2023
Sıkı Üye
Aşırı duygulu olması dışında ay yüzeyindeki görüntüleriyle gerçekten başarılıydı. Koreliler sinemada çağ atladı.
uzay filmleriuzay filmi önerileribilim kurgu filmlerithe moon filmi konusuthe moon filmi yorumthe moon konusuthe moon 2023ay filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.