Ayın Gölgesinde 2019 tr-TR

Ayın Gölgesinde (2019)

(Gizem)
2019
IMDB
6.4
(20) 4 119 0 5
100
19
İZLEDİM
SONRA İZLE
20 Yorum
IMDB
6.4
BU FİLM
46b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Eylül 2019

Filmimiz, 9 yılda bir ortaya çıkan bir seri katilin peşine düşen bir polis memurunun yaşadıklarını konu alıyor. Katil öyle farklı bir şekilde kurbanlarını avlıyor ki, davayı çözmek isteyen dedektifler en ince ayrıntılara kadar inceleseler de elleri boş dönüyorlar. Katile kafayı takan polis memurumuz ise tam anlamıyla yemiyor, içmiyor ve delil topluyor... Öncelikle 2 saatlik bir Netflix filmi izleyeceksiniz. Netflix filmleri beni pek yakalayamasa da bazen böyle arada iyi, seyri güzel yapımlar çıkıyor da "Netflix" tavsiyeleri kategorimi doldurabiliyorum. Açıkçası bu film, sonuna kadar süren "Gizem" dolu konusuyla beni yakalamayı başardı. Kurgusu da iyi işlenmiş diyebilirim. Film sürekli merak ettirdiği için "Neden böyle oluyor?" sorunuza cevap ararken 2 saatin nasıl geçtiğini pek anlamıyorsunuz. Burada "Spoiler" olacağı için "Keşfettiklerim" köşemde bu filmle ilgili ilginç detaylara yer vereceğim, oraya da bakmayı unutmayın. Ayrıca üye girişi yaparak "filmi izle" butonunu görünür kılabilirsiniz. Yorumunuzu da aşağıya bırakın ki, sizden sonra izleyecek olanlara da fikir vermiş olun. E hadi tadını çıkarın!

Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon

filmine yorum yap!
Aslı B.
12 Nisan 2024
Usta Yorumcu
Film güzel başladı, ilgi çekici bir konu. İlerledikçe biraz koptum filmden sanki, ilgi dağılıyor ama yarıda kapatacak kadar değil. Fazla beklentiye girmeden izlenir.
Mustafa
17 Aralık 2022
Usta Yorumcu
Yaklaşık 2 saatlik süresi boyunca hiç sıkmadan kendini izlettirdi. Bilim-kurgu ve gizem ayarındaydı. Netflix'in nadir güzel filmlerimden birisi.
Gökhan Özkol
11 Haziran 2022
Usta Yorumcu
Aslında konusu çok güzel ama iyi işlenmediği için beni çok tatmin etmedi. Sanki farklı konulu bir şey çekelim de, ne olursa olsun diyerek çekilmiş gibi. Daha farklı bir potansiyeli varken ortalama bir aksiyon filmi haline gelmiş.
Serkan B.
19 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
Yayınladığı tarihte izleyip, burada görünce tekrar izleme isteği uyandıran, gizemi ve oyunculukları çok iyi olan, nasıl bittiğini anlamayacağınız kadar akıcı bir film.
ayten Y.
13 Ağustos 2021
Usta Yorumcu
İşleyişi güzel, merak uyandırıyor. Sonu klişe olmasa ve bazı şeyleri daha iyi açıklasa bence daha iyi olabilirdi.
uykusarhosu
12 Mart 2021
Sıkı Üye
Başlangıcı güçlü, ilgi çekici ve gizem doluydu ama giderek ivmesini kaybeden bir bilim kurgu filmi olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten başlangıcı bu kadar güçlü olup böyle sonlandırılan bir film hatırlamıyorum. Yine de filmde işlenen bilim kurgu temasını sevdiğimden sıkılmadan izledim. Zaman geçirmelik, çerezlik bir film arıyorsanız izleyebilirsiniz.
Cansu A.
27 Şubat 2021
Film başlarda güzel başladı, merak uyandırdı. Ancak sonunda bağlantı kurarken kopukluk yaşadım. Hala oturmayan şeyler var. Mutlaka izlenmesi gereken bir film olarak görmedim.
Yigittheripper
08 Ağustos 2020
Usta Yorumcu
Eğer bir yapım Netflix filmiyse genel olarak uzak durmak iyidir ama son zamanlarda birkaç kaliteli yapım çıkarmaya başladı Netflix. Fractured, Polar gibi bu film de bu filmler arasına girmeyi başarmış bence.
widight
30 Nisan 2020
Sıkı Üye
Film polisiye ve bilim kurgu karışımı olmuş, ilk başları sizi biraz sıkabilir fakat daha sonradan hafif aksiyon vermesi gerçekten güzel. Filme puanım 6/10
Serhat
25 Nisan 2020
Sıkı Üye
Filmin ilk yarısı polisiye, ikinci yarısı bilim kurgu. Çok harika değil ama izlenir.
Daha fazla yorum10
in the shadow of the moon konusuayın gölgesinde konusuin the shadow of the moon yorumlarin the shadow of the moon oyuncular2019 netflix filmlerien yeni netflix filmleri2019 in the shadow of the moon konusuzaman yolculuğu filmleriayın gölgesinde filmi

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.