Aynı Yıldızın Altında 2014 tr-TR

Aynı Yıldızın Altında (2014)

(Dram)
2014
IMDB
7.8
(27) 4 289 0 5
275
14
İZLEDİM
SONRA İZLE
27 Yorum
IMDB
7.8
BU FİLM
22b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
07 Ocak 2018
Filmimiz hasta olan 2 aşık genç etrafında dönüyor. Esas kızımız tiroid kanseri ile boğuşurken bir gün katıldığı bir destek grubunda daha önce beyin tümörünü yenmiş esas oğlanımız ile tanışıyor. Zaman içinde çok da güzel vakit geçiren çiftimiz, birlikte birçok badireyi atlatıp bir yola baş koyuyorlar ki işte filmimizi biraz eğlenceli yapan sahneler de tam orada başlıyor ve konunun iç burukluğunu bir süre üzerinizden atıyorsunuz. Fakat tabi bu mutluluk, eğlence nereye kadar.. Bir süre sonra filmin başından beri boğazınızda yumru şeklinde duran o kötü his birden baş gösteriyor ve duygularınız alt üst oluyor. Yalan yok şimdi film, benim gözümden bir miktar yaş düşürdü. Fakat dram filmine göre çok eğlenceli sahneler de barındırıyor. Yalnız o sahneler sizi her ne kadar eğlendirse de içiniz hep buruk kalacak. Peçetenizi hazırlayın. Yüreğinizin kapılarını sonuna kadar açın ve tadını çıkarın!

Aynı Yıldızın Altında - The Fault in Our Stars

filmine yorum yap!
anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Kitabını da okudum, filmi zaten harikaydı. Five Feet Apart filmine de yer yer benzettiğim kısımlar oldu, konusu da benziyor. İkisi de muazzam.
aminoasit
08 Ocak 2023
Çaylak
Normalde dram aşk falan pek sevmem ama bu film izletti kendini.
Hacer Ö.
05 Ocak 2023
Sıkı Üye
Yaaa film bitti ben de bittim.. Gencecik 2 hayat dolu insanın bu hayatı bu koşullarda yaşaması beni derinden etkiledi.. Asla duygusal değilim ama gözlerim doldu ne yalan söyleyeyim.. Çok güzeldi, izleyin.
zelal
28 Mayıs 2022
Çaylak
Canınız ağlamak istediğinde bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilecek bi film :,)
Beyza Y.
01 Ocak 2022
Sıkı Üye
Etkileyici bir şekilde dokunaklı. Aşk ve dram bir arada güzeldi, izlenir.
Seçim S.
05 Aralık 2021
Çaylak
Beğenmedim demek istemiyorum ama beğenmedim. Sanırım yakın zamanda öleceğini bilerek aşık olunabilir fikrinden de sebep beni yeterince aşka ikna edemedi film. Aşktan ziyade mevcut durum buna müsaitti hissi uyandırdı. Ne bileyim ya bende olmadı.
E.N.A.
07 Kasım 2021
Usta Yorumcu
Türünün kesinlikle en başarılı örneklerinden. İki oyuncunun da birlikte yer aldığı her film bence oldukça keyifli bir seyir sunuyor.
GULCAN Ç.
20 Ekim 2021
Çaylak
Bu filmi iki kere izledim her seferinde de farklı hissettirdi bana, tavsiye ederim.
Emine ç.
16 Eylül 2021
Çaylak
Dram ve romantik filmlerin iyilerinden bir tanesi fakat biraz sıkıldım daha akıcı olmasını isterdim, evet iyi bir dram ama az biraz durgundu.
Enis Y.
12 Eylül 2021
Çaylak
Her zaman sonra izlerim diye bekletiyordum. Açtım izledim, güzel bir drama. Konu güzel işlenmiş, başroller dışında karakterler ve oyunculuklardan pek bir şey beklemeyin. Sonuç olarak drama dalında 7/10.
Daha fazla yorum17

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.