Donma Noktası 2020 tr-TR

Donma Noktası (2020)

(Gerilim - Gizem)
2020
IMDB
6.5
(27) 4 73 0 5
1s 46dk
IMDB
6.5
BU FİLM
35b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
01 Şubat 2021

Bu filmi aranızdan "Tuba Kadak" ve "Aşkın" izlemem için göndermişler. İlk gönderenin profilini yukarıya bırakıyor, ikisine de teşekkürler ediyor ve konuya geçiyorum. Filmimiz, cezaevindeki mahkumların naklini yapan bir polis memurunun bir gece yarısı çıktığı görev sırasında başına gelenleri konu alıyor. Adamımız bir yandan kendi hayatı için mücadele verirken bir yandan da sorumluluğunu taşıdığı nakil aracındaki mahkumları kontrol etmeye çalışıyor ve ortaya da temelinde iyi denecek kıvamda bir hikayesi olan, gerilimli bir ispanyol filmi çıkıyor... Çok etkileyici, unutulmaz bir film değil, yani size burada ve tüm mecralarda ısrarla tavsiye ettiğim o nefis İspanyol filmlerinden 1 tık aşağıda fakat şöyle "zaten işten gelmişim, uykuya gitmeden önce bu akşamı kurtaracak sürükleyici bir film olsun" diyorsanız bu yapım fazlasıyla işinizi görecektir. Yorumunuzu aşağıya mutlaka bekliyorum, hadi tadını çıkarın! 

Donma Noktası - Bajocero

filmine yorum yap!
Gizem O.
13 Eylül 2023
Sıkı Üye
Sürükleyici bir filmdi, çerezlik olarak izlenilebilir.
Aslı B.
15 Ağustos 2023
Usta Yorumcu
Muhteşem bir İspanyol filmi değil ama ortalama, izlenebilir. Herkese hitap etmeyebilir. Sonlara doğru dram ağır basıyor. Evet mantık hataları var, gerçek hayatta bu böyle olmaz dediğiniz şeyler var. İzlenir mi izlenir ama vay be dedirtecek bir film değil.
Ayfer Y.
03 Haziran 2023
Sıkı Üye
Filmin ilk 20 dakikasında acaba ne olacak diye düşündüm. İspanyol filmlerinin başarısının hakkını bu film de vermiş. Özellikle polis karakterimiz çok iyi oyunculuk sergilemiş. Güzel bir filmdi.
Yasel
23 Ekim 2022
Çaylak
Hafifçe bir film. Sürükleyici, çok yormuyor, bence 6/10'luk.
Mustafa
28 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Filmin ortalarında ne olduğu aşağı yukarı anlaşılıyor. Sonunu tahmin edebilseniz de kendini izletmeyi başaran bir film.
Rabia I.
19 Mayıs 2022
Çaylak
Aklımda yer etmeyi başarabilen bir film olmadı üstüne 'ne gerek vardı bunu izledim' dedim...
Sedef K.
08 Şubat 2022
Durgun gibi görünen akıcı bir film. İspanyol filmi kalitesi tavsiye ederim.
Koray G.
28 Aralık 2021
Ben çok beğendim, gayet akıcı ilerliyor, çok güzeldi, gerilim sevenler kaçırmasın.
Yigittheripper
06 Temmuz 2021
Usta Yorumcu
Javier Gutierrez iyi bir oyuncu ve onun hatrına izledim. Ayrıca İspanyol sineması her zaman beni etkileyen güzel yapımlarla dolu bir sinemadır, lakin bu film beklenileni vermedi. Gerilim dozu oldukça düşük kalmış, belki de bunun sebebi Netflix projesi olmasıdır. Birkaç yapım dışında sevdiğim Netflix projesi olmadı şu ana kadar. İzlerseniz zaman israfı olmaz ama çok çok daha güzel İspanyol filmleri de vardır.. (El Cuerpo, Fırtına Anı, El Bar vs)
411
09 Haziran 2021
Sıkı Üye
Taviz vermez bir kanun adamının hikayedeki karakter gelişimi çok iyi aktarılmış. Gizem, gerilim ve dram da var, ben beğendim tam 6,5 puanlık güzel bir film.
Daha fazla yorum17
bajocero konusudonma noktası konusubajocero yorumdonma noktası yorumispanyol filmleriispanyol filmi önerilerien yeni netflix filmlerigerilim filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.