Kuzey Yamacı 2008 tr-TR

Kuzey Yamacı (2008)

(Dram)
2008
IMDB
7.4
(4) 4 24 0 5
23
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
4 Yorum
IMDB
7.4
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Aralık 2017

Everest filmini hatırlarsınız. Hatırlamayanlar, bir koşu şuradan göz atıp gelebilir. İşte konu ve atmosfer olarak benzer bir film izleyeceksiniz. Öncelikle siz de benim gibi yaşanmışlıkların beyazperdeye uyarlandığı filmlerin hastasıysanız, bu filme de bayılacaksınız. Alplerin en tehlikeli tarafına tırmanmak için yarışmaya katılan iki dağcıyı konu alıyor filmimiz. Dağın kuzey yüzünde gelişen gerilim dolu olayları yumruklarınızı sıkarak izleyeceksiniz. İzledikten sonra aşağıya yorumunuzu da bırakın ki, sizden sonra bu filme göz atan binlerce kişi sizin düşüncenize göre izlesin ya da izlemesin... E hadi tadını çıkarın!

Kuzey Yamacı - North Face

filmine yorum yap!
sıla ö.
06 Şubat 2021
Sıkı Üye
Başları baya yavaş ilerliyor sonlara doğru sarmaya başladı diyebilirim. Ayrıca 'nefesini tut' filmi gibi acaba yaşayacaklar mı? acaba ölecekler mi? stresine de girdim ama ne bileyim gerek sonuyla gerek de işleyişiyle ben çok iyi bi tat alamadım.
Emel P.
19 Temmuz 2020
Güzel filmdi karlı kışlı dağcılık filmlerini sevenlere bi tavsiye de benden; "Dikey Limit" izleyin :)
Yigittheripper
29 Haziran 2020
Usta Yorumcu
Everest ile beraber en güzel dağcılık filmlerindendir. Karda geçen filmlere bayılırım. Karda hayatta kalma ve kurtlu film ararsanız The Grey ve Frozen'ı da öneririm.
Umut Ö.
22 Mayıs 2020
Sıkı Üye
Bence izleyeceğiniz en orijinal dağcılık filmi. Senaryonun gerçek olaydan yazılması da kaliteyi arttırıyor.
north face konusunorth face filmi konusunorth face yorumnorth face yorumlarhayatta kalma filmlerimacera filmlerikış filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.