Ben Kimim? 2014 tr-TR

Ben Kimim? (2014)

(Dram - Suç)
2014
IMDB
7.6
(41) 4 311 0 5
309
2
İZLEDİM
SONRA İZLE
41 Yorum
IMDB
7.6
BU FİLM
18b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
BU FİLM, EN ÇOK BEĞENİLENLER ARASINDA!
28 Ağustos 2018
Bu platformu uzunca bir süredir takip edenler bilirler ki, burada "çok bilinen" filmleri elimden geldiğince tavsiye etmemeye çalışıyorum. Fakat yıllar önce izlediğim bu filmi aranızdan birçok kişi izlemem için bana gönderdi ve hala da gönderiyor. Az önce tekrar geldiğini görünce de "Ee ekleyeyim bari artık" deyip fazlasıyla popüler olan bu filmi bir istisna olarak burada 'hala' izlemeyenler varsa diye tavsiye etmeye karar verdim. Filmimiz, genç bir hackerın yaşadıklarını konu alıyor. Adamımız, bilgisayar konusunda şahane bir yeteneğe sahip olunca illegal işler koşturan bir hacker grubundan bir davet alıyor. Bu daveti kabul eden gencimiz ise kendini birden tehlikeli işlerin tam da ortasında buluveriyor... İzleyeli 3-4 yıl olmasına rağmen bu filmin akıllıca yazılmış senaryosunun yeri bende hala ayrıdır. Sadece çok popüler olduğunu düşündüğüm için burada sizlere tavsiye etmemiştim, fakat talep çok olunca bir defaya mahsus olarak bu prensibimi görmezden geldim. Günümüzde giderek popülerleşen "Hacker" kavramını şahane bir şekilde işleyen nefis, gerilimli ve sürükleyici bir film izleyeceksiniz. E hadi tadını çıkarın!

Ben Kimim? - Who Am I

filmine yorum yap!
Resul L.
23 Ekim 2023
Film şahaneydi, bi şans verin derim. Ters köşe ve bingo!

anyone
10 Temmuz 2023
Sıkı Üye
Nerdeyse 1-2 yıl önce izlemiştim, baya güzeldi.. Zaten ters köşe sevenler için tadından yenmez bir yapım. O kadar nefis bir filmdi yani :)
Hakan S.
12 Şubat 2023
Kötü yorumlara aldırış etmeyin, izleyin ve görün; sonlarına doğru 2 kere de ters köşe oluyorsunuz.
Flap Jack
10 Aralık 2022
Sırf Tom Schilling için izlemiştim; sürükleyici ve gayet başarılı bir sona sahip, kaliteli bir film.
Bülent K.
05 Ekim 2022
Usta Yorumcu
Teknoloji ve internet dünyasına ne kadar hakimseniz o kadar çok anlayacağınız ve dolayısıyla o kadar çok beğeneceğiniz harika bir film bence. Ben sevdim ve çevreme de tavsiye ediyorum.
Weadex
03 Temmuz 2022
Çaylak
Mükemmel bir filmdi, harika. İzledikten Hacker olmak isteyebilirsiniz aman dikkat. İzlemediyseniz hemen koşup izleyin bence.
Eren T.
06 Mayıs 2022
Çaylak
Harika, harika, harika... Güzel bir filmdi oyunculuklar güzel, konu çok iyi işlenmiş daha ne olsun ancak sonu muazzamdı be harika. 9/10
Ayhan B.
03 Nisan 2022
Usta Yorumcu
Bi efsaneyle karşı karşıyasınız! Film görüntüde bir Hacker filmi. İşin aslı Fight Club fanatiklerinin görmek istemeyeceği bir film. Film resmen tokat atmış. Yıllarca 'fight club' diye dolaşan kendini sinema eleştirmeni sananlara Alman zekasıyla cevap vermiş... Efsane.
SPOILER [GÖSTER]
ayizim
05 Şubat 2022
Çaylak
Teknolojiyi seven kişiler bu filme bayılacak.. Yazılımla uğraşan çoğu kişi bu filmi bilir, eğer bilgisayar ve yazılıma ilgi duyuyorsanız filmdeki görüntüler, kullanılan terimler daha çok hoşunuza gidecektir, iyi seyirler.
Özgür Y.
05 Ocak 2022
Tahmini zor değil ama sürükleyici ve bence kaliteli de bir yapım.
Daha fazla yorum31
who am ı filmi konusuben kimim filmi konusuwho am ı filmihacker filmlerihacker filmi önerileri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.