Beyaz Kaplan 2021 tr-TR

Beyaz Kaplan (2021)

(Dram - Suç)
2021
IMDB
7
2s 5dk
IMDB
7
BU FİLM
1.8b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
30 Mayıs 2024

Ender rastladığım güzel Hint yapımlarından biri olan bu Netflix filmini aranızdan Esra, Melisa, Tansu ve daha 6 kişi 'Tavsiyeni Gönder' köşemizden bana iletmiş... Hepsine de teşekkür ediyor ve hemen konumuza geçiyorum; 2 saatlik bu yapım, kırsalda doğup büyüyen fakir bir adamın hayatına odaklanıyor. Her gün çalıştığı kötü şartlardaki işinde mücadele verirken birden ABD'den gelen vizyoner bir adamın yanında kendine yer bulmaya çalışan adamımız, gözünü birden farklı bir dünyada açıyor. İşte biz de bu süreci izliyoruz... Öncelikle kesinlikle beklentimin çok üzerinde çıkan bir film oldu bu. Buram buram Hint kültürünün koktuğu, kurnazlık ve zekilik arasında gidip gelinen, bence oyunculuk açısından da tam anlamıyla döktüren bir başrolün olduğu bu filmi kaçırmayın derim... E hadi tadını çıkarın!

Beyaz Kaplan - The White Tiger

filmine yorum yap!
Aslı B.
31 Mayıs 2024
Usta Yorumcu
Alışılmışın dışında bir Hint filmiydi. Sosyal statü, sınıf farklılıkları, zalimlik, Hint kültürü, Hindistan'daki hijyenik olmayan ortam, efendi köle ilişkisi, adaletsiz sistem, her şey o kadar gerçekçiydi ki, bunlara maruz kalan birinin neler yapabileceği, sınırları ne kadar zorlayabileceği, ödediği bedeller. Normalde yanlış bulacağım şeyler oldu ama film bittikten sonra, asıl suçlu kimdi? Denebilecek türden bir film, izlenmeli.
beyaz kaplan filmibeyaz kaplan film konusubeyaz kaplan film yorumthe white tiger filmithe white tiger konusuthe white tiger yorumhint filmleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.