Beyazlar İçinde 2012 tr-TR

Beyazlar İçinde (2012)

(Aksiyon - Dram)
2012
IMDB
7.2
(8) 5 32 0 5
32
0
İZLEDİM
SONRA İZLE
8 Yorum
IMDB
7.2
BU FİLM
23b
kez görüntülendi
BUL BİZİ!
08 Aralık 2017
Gerek sahneleri, gerekse diyalogları aklınızdan uzun süre çıkmayacak nefis bir film getirdim size.. Filmimiz bir savaş filmi, fakat cepheler, vızır vızır kurşunlar falan beklemeyin. Filmimiz Norveç üzerinde birbirlerini vuran iki uçağı konu alıyor. Bir tarafta İngilizler varken diğer tarafta tahmin ettiğiniz gibi Almanlar var. Birbirlerini vuran 3 Alman askeri ile 2 İngiliz askeri Norveç'in dağlarında kar, soğuk ve tipi ile mücadele ederek aynı kulübede buluşuyorlar. İşte asıl olay tam da buradan sonra başlıyor ve bu iki düşman taraf aynı çatı altında yaşamak için mücadele veriyor. Aslında o kulübeyi dünyamız içindekileri de biz insanlar olarak düşünürseniz konu çok daha tatlı gelecektir. Filmde de göreceğiniz gibi dünyamızda da kimin elinde silah varsa hep diğerine üstünlük kurmaya çalışıyor. Halbuki silahlar, emirler, yöneticiler olmasa halklar kol kola geçinip gidecek... Fakat film sizi ilerleyişi ile eğlendiriyor ve şaşırtıyor. Her an bir hareket bekliyorsunuz ve beklediğinize de değiyor tabi. Bu arada film başlar başlamaz sizi daha ilk dakikasından olayın içine sokuyor. Yalnız sizi tatmin etmeyeceğini düşündüğüm için söyleyeyim; Filmin başında filmin asıl konusu olan uçakların düşme sahnelerini göremiyoruz. Bunu ucuza kaçmak gibi yormamak gerek. Aksine film bir savaştan çok savaş psikolojisini ele alıyor. Bu yüzden film boyunca en fazla 14-15 asker ve oyuncu görüyoruz. Filmi bu açıdan izlediğinizde alacağınız tat çok daha farklı olacaktır. Dediğim gibi savaş sahneleri aramayın, sadece güçlü karakterler ve savaşı özetleyen taş gibi diyaloglar izleyeceksiniz. Bu arada unutmadan, filmimiz tamamen yaşanmış bir hikayeye bağlı.. Çok konuştum umarım buraya kadar okuyarak geleniniz vardır, işte onlarla ölüme bile giderim.. Tadını çıkarın.

Beyazlar İçinde - Into the White

filmine yorum yap!
Mükremin A.
05 Ekim 2023
Kaliteli oyunculuklar izleyeceğiniz bu film, aksiyon beklentisi olanları pek tatmin etmeyebilir. Daha çok psikolojik çatışmaları ele alan, temel insanı ihtiyaçlar söz konusu olduğunda rütbe, üstünlük, farklılıkların pek bir önemi kalmadığını anlatan çok tatlı bir film. İzleyen herkesi kesinlikle pişman etmeyecektir. Hayatta kalma temalı film sevenler için mük, diğer izleyiciler için good ayarında bir film. 7/10
Yigittheripper
08 Mart 2021
Usta Yorumcu
Savaşın gereksiz yüzünü ve zor şartlarda statü fark etmeksizin gelişen dostluğu anlatan düşük tempolu bir hayatta kalma filmi. Her şeye rağmen izlenilmesi gereken bir yapım.
İsa U.
13 Ocak 2021
Çaylak
Film sakin ilerliyor. Savaşta doğru kararları vermenin ne denli önemli bir rol oynadığını bize gösteriyor. Zor şartlarda hayatta kalma konusunu ele alan bir film ve bunun yanında kimsenin kimseden üstün olmadığını da anlatıyor bizlere.
sıla ö.
13 Ocak 2021
Sıkı Üye
Bu film pek bana göre değildi ama Rupert Grint hayranlığımdan izlemek istedim. Gerek sahneleriyle gerek sonuyla harika bir filmdi .Macera izleyeyim falan diye açmayın, çünkü sohbetlerle ilerleyen yer yer psikolojik yer yer de eğlenceli bir film. Sohbet tarzı dediğime de bakmayın durağan olmakla alakası yok. Güldürürken düşündüren ve sonrasında üzen bir film bu, izleyin derim.
Gökhan Özkol
22 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Aksiyon beklentimi tam karşılamadı ama güzel bir filmdi. Başlarda ısınamadım ama sonrasında güzelleşiyor, filme bir şans verin bence.
eowyn
12 Nisan 2020
Usta Yorumcu
Diyalogları güzeldi ancak temposu yavaş, fazla bir olay geçmiyor. Ben çok beğenemedim.
Aytek S.
09 Temmuz 2019
Usta Yorumcu
etkileyici, gerçek hayat hikayesinden uyarlama olduğu için film çok güzel.
Mert A.
15 Mart 2018
Sıkı Üye
Kaan bu filmi dün gece sayende keşfettim. Yarın kesinlikle yorum bırakacağım diye kendimi geceden şartladım. Bugüne kadar hiçbir yerde görmemiştim bu filmi ve film çok iyi. Psikolojik olarak savaşı ilginç bir şekilde ele alışı sahneleri çok beğendim. teşekkürü bir borç bilirim güzel insan.

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.