Bomb City 2017 tr-TR

Bomb City (2017)

(Dram - Suç)
2017
IMDB
7.2
13
1
İZLEDİM
SONRA İZLE
3 Yorum
17 Mart 2018
Filmimiz, 90'lı yıllarda yaşanan gerçek bir konuyu işliyor. Sporcu ve Punkçı olmak üzere 2 genç grubumuz var ve bu iki grup da anlayacağınız üzere birbirinden çok farklı yaşayış tarzlarına sahip. Üstelik uzun bir süredir de çeşitli nedenlerden burun buruna geliyorlar. Fakat bir gün sular ısınıyor ve geri dönülemez bir yangının fitili ateşleniyor. Film tüm bu olayları bir dava sürecini temel alarak size yavaş yavaş, ince ince işliyor... Gerek yaşanmış bir olay olması, gerekse senaryonun işleyişi tam anlamıyla mükemmel. İnsana bir şeyleri sorgulatan filmlerden. E hadi tadını çıkarın.

Bomb City - Bomb City

filmine yorum yap!
Umur E.
31 Mayıs 2022
Usta Yorumcu
Normalde dram pek izlemem ama bu yapımda beni çeken bir samimiyet ve sıcaklık vardı. Belki de o insanların içinde bulundukları durumla rahatlıkla empati kurabilmem bunu sağlamıştır onlara baktığımda kendimi gördüm. İnsanların algıları çok tehlikeli olabiliyor. Yaşanmış bir olay, Brian Deneke ve arkadaşlarını saygıyla anıyorum.
Nis M.
09 Nisan 2020
Çaylak
Bitiremedim ve beğenmedim...
Mert A.
19 Mart 2018
Sıkı Üye
Sonuna kadar suçlu kim diye düşündüren bir filmdi. Böyle uzun soluklu filmler her zaman gelmiyor. Tavsiye için ise teşekkürler.
bomb city 2017bomb city filmibomb city filmi konusubomb city filmi izlebomb city filmi oyuncuları2017 filmleri2017 film önerilerifilm önerilerifilm tavsiyeleri

kaanintavsiyesi.com
Samimi Film Tavsiye Platformu
Hayat, kötü filmler izlemek
için çok kısa.